Βόμβα Μπαλτάκου: «Θα αφαιρέσουμε το πρωτάθλημα από την SL1, αν συνεχίσει να παραβαίνει το καταστατικό»

 

Μιλώντας στο σημερινό (30/9) CONTROL με τον Γιώργο Ζαγόρα (Δευτέρα-Παρασκευή 4-6 το απόγευμα) ο Πρόεδρος της ΕΠΟ τόνισε μεταξύ άλλων (από το 10:28 του παρακάτω ηχητικού) πως «η ΕΠΟ είναι αποφασισμένη να αφαιρέσει το πρωτάθλημα απο τη Σούπερ Λίγκα εφ’ όσον αυτή συνεχίσει να παραβαίνει το καταστατικό!», αλλά και πως (στο 12:25 του βίντεο): «εγώ δεν κάνω κόντρα στον Μαρινάκη, εκείνος κοντράρει, εγώ δεν είμαι εκεί, έχω φύγει, όταν το κάνει, εγώ είμαι αλλού. Τον αέρα χτυπάει».

Επίσης τόνισε ότι για τον κ. Μαρινάκη ότι: «Ενοχλείται, αναμενόμενα ίσως, επειδή η συγκεκριμένη ομάδα με την οποία έχω ταυτιστεί όλα αυτά τα χρόνια είναι ο Παναθηναϊκός!».

Επίσης «στάθηκε» στην απόφαση της Γ.Σ. της ΕΠΟ, λέγοντας:

«Το βασικό θέμα της γενικής συνέλευσης ήταν το Μητρώο. Για να παίξει μια ομάδα ερασιτεχνική θα πρέπει να ενταχθεί στο κρατικό μητρώο. Εάν το υπουργείο θεωρήσει οτι κάποιο έγγραφο δεν είναι σωστο δεν το επιτρέπει να παίξει. Αυτό για εμάς είναι απαράδεκτο γιατί αρμόδια για το ποδόσφαιρο ειναι η Ομοσπονδία και δεν εχει κανέναν λόγο να υπάρχει. Για ποιο λόγο να υπάρχει η ΕΠΟ εάν η αδειοδότηση των σωματείων δε γίνεται απο αυτή και γίνεται απο το Κράτος. Τι δουλειά εχει το Κράτος, το λεει και το Σύνταγμα στο άρθρο 12».

 

ΑΚΟΥΣΤΕ ΟΛΗ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

sdna.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις