Τσουκαλάς: «Στην Α’ Εθνική με τη Νίκη Βόλου»

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Σταύρος Τσουκαλάς.

Ο έμπειρος μέσος της Νίκης Βόλου μίλησε για τη φετινή σεζόν για την ομάδα του και έκανε το σχόλιό του για τη μεταγραφή του Αλέξανδρου Πασχαλάκη στον Ολυμπιακό το ντέρμπι μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού.

Για τη μεταγραφή του Πασχαλάκη στον Ολυμπιακό: «Όσο περνάν τα χρόνια το συναίσθημα και το δέσιμο σπανίζει, το ποδόσφαιρο έχει γίνει πιο επαγγελματικό. Δεν ήρθα προ εκπλήξεως, το βλέπουμε συχνά στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Για τον κόσμο που δένεται με τους παίκτες δημιουργείται κάτι αρνητικό αλλά με την πάροδο του χρόνου ξεπερνιέται κι αυτό. Ο Πασχαλάκης δέθηκε με τον κόσμο του ΠΑΟΚ, τον αγάπησε».

Για το ντέρμπι ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός: «Είναι ιδιαίτερο αλλά δε θα παίξει ρόλο η θέση των ομάδων και τι παιχνίδια έχουν κάνει. Υπήρχε η διακοπή για τις εθνικές και μετά από τέτοιες διακοπές οι ομάδες αλλάζουν. Το αποτέλεσμα μπορεί να πάει παντού. Επειδή παίζουν στην Τούμπα έχει ένα μικρό προβάδισμα ο ΠΑΟΚ. Οι νίκες δίνουν αυτοπεποίθηση και σιγουριά. Ο ΠΑΟΚ περνά ένα μεταβατικό στάδιο, φτιάχνεται μια νέα ομάδα με νεαρούς κι έναν κορμό με παλιότερους παίκτες. Ο προπονητής ξέρει τι ζητάει από τους παίκτες. Ο ΠΑΟΚ έβγαζε ότι ήθελε να κερδίζει τα παιχνίδια αλλά δεν τα καθάριζε. Αν νικήσει τον Παναθηναϊκό, ίσως μεγαλώσει η αυτοπεποίθησή του».

Για τα χαφ του ΠΑΟΚ: «Έχει ένα καλό μίγμα παικτών εκεί με διαφορετικά χαρακτηριστικά. Θα χωρούσε ένα παίκτης με πιο ηγετικές τάσεις. Έχει καλούς παίκτες αλλά μια ακόμα προσθήκη θα χρειαζόταν».

Για τη Νίκη Βόλου: «Έχουμε πολύ καλή ομάδα, είμαστε στα φαβορί. Η ομάδα χτίστηκε από πέρσι, και φέτος ήρθαν κι άλλοι καλοί παίκτες. Στόχος είναι να επιστρέψω στην Α’ Εθνική με τη Νίκη Βόλου».

Για τον δανεισμό του Κούτσια στον Βόλο: «Έγινε μια καλή κίνηση και από τον ΠΑΟΚ και από τη μεριά του παίκτη για να πάρει παιχνίδια. Τον αντιμετώπισα πέρσι με τον ΠΑΟΚ Β’. Φαίνεται το ταλέντο του όμως πρέπει να δουλευτεί σε δύσκολες καταστάσεις. Η εξέλιξη θα φανεί μέσα από τα παιχνίδια».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις