Τρομερές καταγγελίες Πλατέλλα – «Φοβάμαι για τη ζωή μου»

Ο Βαγγέλης Πλατέλλας με καταγγελία στην Α’ ΕΕΟΔ της ΕΠΟ ζητάει να λυθεί το συμβόλαιο του με τον Ιωνικό και καταγγέλλει απίστευτες καταστάσεις που γυρίζουν το ποδόσφαιρο πολλά χρόνια πίσω.

Απίστευτες καταγγελίες κατά του Ιωνικού έκανε ο ποδοσφαιριστής Βαγγέλης Πλατέλλας στην Α’ ΕΕΟΔ της ΕΠΟ, ένα θέμα που ανέδειξε το Sportdog.

Ο 33χρονος ποδοσφαιριστής ζητά να λυθεί το συμβόλαιο του με την ομάδα της Νίκαιας «για σπουδαίο λόγο» και με υπαιτιότητα της ομάδας καθώς και να του επιδικαστεί το ποσό των 54.294 ευρώ.

Στην καταγγελία του ο έμπειρος μέσος ισχυρίζεται ότι στις (29/9) ο πρόεδρος της Νικαιώτικης ΠΑΕ τον οποίο δεν αναφέρει αλλά φωτογραφίζει, παρουσία δύο μπράβων του είπε ότι θα του δώσει 10.000 ευρώ για να υπογράψει τη λύση του συμβολαίου του.

Ο Πλατέλλας, όπως αναφέρεται στην καταγγελία το «έσκασε» από το γήπεδο της Νίκαιας και πήγε σε ένα εγκαταλελειμμένο κτίριο από το οποίο κάλεσε την αστυνομία για να τον προστατεύσει.

«Φοβάμαι για την σωματική μου ακεραιότητα και την  ζωή μου. Επομένως δεν μπορώ να συνεχίσω μια συμβατική σχέση με απειλές, εκβιασμούς και ωμή βία που την προκαλεί αποκλειστικά και μόνο η ΠΑΕ δια των προστηθέντων και των μελών αυτής» αναφέρεται μεταξύ άλλων στην καταγγελία

«Το γεγονός ότι σήμερα είμαι σώος και υγιής το θεωρώ θαύμα καθώς εάν δεν κατάφερνα να δραπετεύσω είναι δεδομένο ότι θα είχα υποστεί βλάβη της υγείας μου και εξαναγκασμό στην υπογραφή μιας λύσης συμβολαίου που με τους όρους που θα μου επέβαλλε η ΠΑΕ δια μέσου του προέδρου της Ιωάννη Τσιριγώτη. Δηλαδή να λάμβανα ποσό ευρώ 10.000 ευρώ αντί για 65.000 που δικαιούμαι. Κατόπιν των ανωτέρω αφόρητων καταστάσεων, ένιωσα εσωτερική αναστάτωση και πίεση, οι παλμοί της καρδιάς μου χτυπούσαν δυνατά και, φοβούμενος για την υγεία μου, απευθύνθηκα σε όποιον γιατρό μπορούσα εκείνη τη στιγμή να βρω και, εντέλει, με εξέτασε ο ιατρός – παθολόγος Ηλίας Μούμτσιος, ο οποίος διαπίστωσε ότι έχω «ταχυρυθμία και αύξηση αρτηριακής πίεσης καθώς και προκάρδιο άγχος συνέπεια τραυματικού επεισοδίου τελευταίων ωρών».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις