Τσιώλης: “Βλέπω 2-2 στο Βόλος-Άρης”

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή “Στη Σέντρα” μίλησε o γνωστός προπονητής Σάκης Τσιώλης, για την δυσάρεστη εμπειρία που βίωσε στην Καλαμάτα. Εκεί όπου αποχώρησε μετά από τρείς μήνες παρουσίας, εξαιτίας των παρασκηνιακών ενεργειών και των επαφών που είχαν οι παίκτες με τον Νίκο Αναστόπουλο και τον ισχυρό άνδρα της Καλαμάτας.

Ο Τσιώλης μιλώντας στο Metropolis 95,5 ανέφερε με αξιοπρέπεια το θέμα που δημιουργήθηκε στην Καλαμάτα. Και είπε: “Υπήρχαν διάφορα θέματα και προβλήματα, μίλησα με τον ιδιοκτήτη της Καλαμάτας από το Σικάγο, εξ Αμερικής που δεν τον είχα γνωρίσει και αποχώρησα. Στην Καλαμάτα κάθισα τρεις μήνες, τους δύο μήνες κάναμε προετοιμασία. Δημιουργήσαμε μία ομάδα. Το θέμα είναι πως ο Αναστόπουλος δεν έφυγε ποτέ. Ήθελε πολύ να επιστρέψει. Αφού είδα ότι μιλούν πίσω από την πλάτη μου και θέλουν να συνεργαστούν, αποφάσισα να φύγω.

Με ρωτάτε ποιος είναι ο ηθικός αυτουργός της απόλυσης; Εάν είναι ο Αναστόπουλος που διατήρησε επαφές με τους παίκτες το διάστημα που ήμουν εγώ εκεί ως προπονητής; Θα σας απαντήσω πολύ απλά: Τα πάντα εξαρτώνται από την διοίκηση. Αφού το επέτρεψε να συμβεί, συνέβη. Όποιος βρει χώρο, τρυπώνει, αυτό συνέβη. Πείτε μου, για ποιο λόγο έπρεπε να καθόμουν εκεί;

Θα σας αναφέρω το εξής: Ιδιαίτερα στην δεύτερη εθνική, σε όσες ομάδες θήτευσα ήμασταν μία γροθιά. Και με όλες τις ομάδες κάναμε πορεία πρωταθλητισμού. Δεν μιλούσαν πίσω από την πλάτη μου”.

Ο Σάκης Τσιώλης είπε ακόμη: “Με τον Αναστόπουλο δεν μίλησα, δεν έχω παρτίδες μαζί του. Του ευχήθηκα καλή επιτυχία δημόσια, τίποτα περισσότερο. Με τον Αναστόπουλο δεν είχα αντιπαράθεση από παλιά. Καλά να είναι, να βρει αυτό που θέλει. Είμαι απλά πικραμένος γιατί έφτυσα αίμα για να φτιάξω αυτή την ομάδα, σε αυτό το διάστημα των τριών μηνών.

Μια χαρά ήμουν στα τελευταία δύο χρόνια με τις διαδρομές μου. Με έπεισαν όμως όλοι αυτοί να πάω στην Καλαμάτα και μετά από ένα γκάλοπ ήθελαν οι φίλαθλοι να γυρίσω ξανά. Όμως ξαφνικά άρχισαν να γίνονται διάφορα πράγματα πίσω από την πλάτη μου. Διαιωνίζονταν η κατάσταση. Δεν έχω να αποδείξω τίποτα, έχοντας 750 παιχνίδια τους πάγκους των ομάδων. Με πείραξε το γεγονός ότι δεν με σεβάστηκαν. Γιατί να με ταλαιπωρούν με αυτό τον τρόπο; Το θέμα είναι πως τον μεγαλομέτοχο από το Σικάγο, δεν τον είδα ποτέ”.

Ο κ. Τσιώλης μίλησε για το παιχνίδι του Βόλου με τον Άρη και μετέφερε δημόσια τις προβλέψεις του: “Θα δούμε ένα ωραίο παιχνίδι στον Βόλο. Φαβορί δεν πρόκειται να βάλω. Και ο Άρης βγαίνει ψηλά. Και ο Βόλος έχει καλές αντεπιθέσεις. Θα δούμε ένα καλό παιχνίδι. Θα είναι απώλεια για τον Άρη η απουσία του Μπράμπετς. Όμως ο κόουτς θα βρει λύση για να εξυπηρετήσει το στυλ παιχνιδιού. Το ισόπαλο σκορ 2-2 είναι το αποτέλεσμα που…βλέπω. Το μόνο σίγουρο είναι ότι βλέπω γκολ.

Στο ντέρμπι της Τούμπας ο ΠΑΟΚ έχει μία ευκαιρία να μπει στο κόλπο της πρώτης θέσεως. Πρέπει να κερδίσει. Εάν δεν τα καταφέρει θα είναι μία δύσκολη συνέχεια και για την ομάδα και για τον προπονητή. Λόγω Τούμπας όμως, αυτό το αποτέλεσμα θα το πάρει ο ΠΑΟΚ όπως και να έχει. Γιατί και ο Παναθηναϊκός για πρώτη φορά βγαίνει σε μία δύσκολη έδρα και πρέπει να δείξει χαρακτήρα. Στο ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός προβλέπω 2-1 υπέρ των γηπεδούχων. Και οι δύο ομάδες θα σκοράρουν. Όμως δίνω ένα προβάδισμα στον ΠΑΟΚ”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις