3η συνεχόμενη ισοπαλία για Νίκη, 1-1 με Θεσπρωτό

Ισόπαλο με σκορ 1-1 έληξε το ματς ανάμεσα στη Νίκη και τον Θεσπρωτό που πραγματοποιήθηκε στο «Π. Μαγουλάς», στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής (2ος όμιλος). Οι κυανόλευκοι προηγήθηκαν μόλις στο 2ο λεπτό με τον Ιορδανίδη ενώ οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 77’ με τον Κερμενίδη. Αυτό ήταν το τρίτο σερί ισόπαλο αποτέλεσμα για τη Νίκη, που έχασε την ευκαιρία να πλησιάσει τον Καραϊσκάκη, ο οποίος σκόνταψε στη Νέα Αγχίαλο κόντρα στον Πύρασο.

Πως ξεκίνησαν οι δύο ομάδες

Με 4-2-3-1 παρέταξε την ομάδα του ο Ηλίας Σορώκος. Κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Στούκας, έχοντας μπροστά του στην αμυντική τετράδα τους Ιβανίδη (δεξιά) Παπαδόπουλο (αριστερά) και αμυντικό κεντρικό δίδυμο τους Χολέβα- Κοτίτσα. Αμυντικά χαφ ήταν οι Μπιτσάκος και Κυπτίου, ενώ στις πτέρυγες αγωνίστηκαν οι Ελευθεριάδης (αριστερά) και Σκοπελίτης (δεξιά) με τον Ιορδανίδη να αγωνίζεται σε ελεύθερο ρόλο πίσω από τον προωθημένο Κανελλόπουλο. Ενώ από μεριάς Θεσπρωτού ο προπονητής του Παναγιώτης Χατζηπέτρος παρέταξε την ομάδα του με το ίδιο σύστημα, Στην υπεράσπιση της εστίας , ήταν ο Κωνσταντάκος , ενώ στην τετράδα της άμυνας ξεκίνησε τους Μώκο (δεξιά) και Πανταζή (αριστερά) και Τέλλο – Μήτση (αμυντικό δίδυμο). Στον χώρο της μεσαίας γραμμής αγωνίστηκαν οι Καβαλάρης και Πολυχρονάκης ως αμυντικά χαφ και στα άκρα από τα δεξιά ο Κερμενίδης και αριστερά ο Σουκρήογλου ενώ ο Μπίκας αγωνίστηκε σε ελεύθερο ρόλο πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Στεφανίδη.

728x90 papoulias

Γκολ με το καλημέρα για την Νίκη, καλύτεροι καθ ‘όλη την διάρκεια του α’ μέρους οι κυανόλευκοι.

Οι ποδοσφαιριστές της Νίκης κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με το καλημέρα, καθώς στο 2’ έπειτα από σέντρα του Κανελλόπουλου από τα αριστερά, ο Σκοπελίτης θα κατεβάσει την μπάλα και με πάσα θα βρει τον Ιορδανίδη και εκείνος δεν δυσκολεύτηκε από το ύψος της μικρής περιοχής να ανοίξει το σκορ για την ομάδα του με πλασέ. Στο 8’ ο Θεσπρωτός προσπάθησε από τα αριστερά να γίνει απειλητικός με τον Σουκρήογλου να πραγματοποιεί από τα πλάγια το σουτ με τον Στούκα τελικώς να μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια την ενέργεια του μέσου της ομάδας της Ηγουμενίτσας. Στο 11’ ο Σουκρήογλου και πάλι από τα αριστερά έκανε το σουτ όμως ο Στούκας δεν δυσκολεύτηκε να μπλοκάρει. Στο 31’ η Νίκη επισκέφτηκε με αξιώσεις την περιοχή του Κωνσταντάκου, με τον Σκοπελίτη να τροφοδοτεί τον Ιορδανίδη όμως το σουτ του τελευταίου κατέληξε άουτ. Στο 40’ ο Στεφανίδης για λογαριασμό των φιλοξενουμένων, προσπάθησε να γίνει απειλητικός καθώς λίγο έλειψε να βγεί τετ-α-τετ με τον Στούκα που ενώ φάνηκε να καθαρίζει την φάση, ο κίπερ της Νίκης μπερδεύτηκε με τον Χολέβα και ευτυχώς για τους γηπεδούχους η μπάλα δεν έφτασε στο φορ του Θεσπρωτού γλυτώνοντας τα χειρότερα. Ένα λεπτό αργότερα η Νίκη απώλεσε σπουδαία ευκαιρία καθώς σε τετ-α-τετ του Σκοπελίτη με τον Κωνσταντάκο, ο τερματοφύλακας του Θεσπρωτού βγήκε νικητής καθώς έδιωξε σε κόρνερ με το αριστερό χέρι το πλασέ του ακραίου χαφ της Νίκης.

Το πρώτο σουτ για το β’ μέρος ήταν για λογαριασμό της Νίκης με τον Ιορδανίδη να δοκιμάζει τα πόδια του εκτός περιοχής, όμως η προσπάθεια του κατέληξε πάνω από το οριζόντιο της εστίας του Κωνσταντάκου. Στο 53’ ο Θεσπρωτός έφτασε μια ανάσα από το γκολ καθώς έπειτα από εκτέλεση κόρνερ, ο Πολυχρονάκης προσπάθησε να επωφεληθεί την σύγχυση στην άμυνα της Νίκης, όμως το σουτ που επιχείρησε έδιωξε ενστικτωδώς ο Στούκας. Στο 57’ και πάλι οι φιλοξενούμενοι  δημιούργησαν τις προϋποθέσεις για να γίνουν απειλητικοί με τον Στεφανίδη να επιχειρεί το σουτ από θέση έξω δεξιά, δίχως όμως να ανησυχήσει ουσιαστικά τον Στούκα που μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια.   Στο 75’ ο Στούκας έκανε το βολέ με στόχο τον Κανελλόπουλο, η μπάλα έφτασε στην εστία του Κωνσταντάκου, όμως ο τερματοφύλακας του Θεσπρωτού την έχασε από την κατοχή σου και ο Κανελλόπουλος δεν κυνήγησε την φάση καθώς νόμιζε πως έκανε φάουλ στον κίπερ της φιλοξενούμενης ομάδας, όμως ο διαιτητής Τεβεκέλης δεν υπέδειξε κάτι και η μπάλα κυλούσε αργά προς το τέρμα που τελικώς απομακρύνθηκε από τους αμυντικούς. Στο 77’ οι φιλοξενούμενοι έφεραν το ματς στα ίσια έπειτα από απομάκρυνση της μπάλας από την άμυνα, ο Κερμενίδης θα βγει από τα αριστερά στην πλάτη της άμυνας και σε τετ-α-τετ με τον Στούκα έκανε το 1-1 με φαλτσαριστό πλασέ , στέλνοντας αρχικά την μπάλα στο αριστερό δοκάρι και εν συνεχεία στα δίχτυα. Στο 83’ ο Σκοπελίτης για λογαριασμό της ομάδας το θα επιχειρήσει το σουτ εκτός περιοχής, όμως η μπάλα θα φύγει πάνω από τα δοκάρια της εστίας του Κωνσταντάκου.

Σκόρερ: 2’ Ιορδανίδης – 77’ Κερμενίδης.

Κίτρινες: 40+3’ Σκοπελίτης , 74’ Ελευθεριάδης,

Συνθέσεις:

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Στούκας, Ιβανίδης, Παπαδόπουλος, Χολέβας, Κοτίτσας(65’ Ναουμίδης), Μπιτσάκος, Ελευθεριάδης, Κυπτίου (58’ Μέτσε), Κανελλόπουλος, Ιορδανίδης (81’ Κόλα), Σκοπελίτης.

ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ: Κωνσταντάκος, Μώκος, Πανταζής (81’ Νάκος), Τέλλος, Μήτσης, Πολυχρονάκης, Κερμενίδης, Σουκρήογλου(28’ λ.τρ. Θεοδώρου) , Στεφανίδης, Μπίκας (85’ Καρύδης), Καλαβάρης.

Ρεπορτάζ: Βαλάντης Τάμπας

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις