Νέο τεστ με Δωτιέα στην Ανάβρα για τον Ολυμπιακό Βόλου

Το όγδοο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας δίνει σήμερα (02/10) ο Ολυμπιακός Βόλου, στις 5 μ.μ., στο γήπεδο της Ανάβρας, με αντίπαλο τον νεοφώτιστο Δωτιέα Αγιάς.

Το συγκρότημα του Σάκη Θεοδοσιάδη δείχνει σταδιακή βελτίωση σε όλους τους τομείς και σήμερα θέλει να συνεχίσει τα βήματα προόδου απέναντι σε μία δυνατή έδρα και σ’ έναν ενθουσιώδη αντίπαλο που θα τον αντιμετωπίσει και στο πρωτάθλημα, το οποίο προς το παρόν, είναι άγνωστο το πότε θα αρχίσει.

Οι ερυθρόλευκοι προέρχονται από δύο φιλικές νίκες κόντρα σε Α.Ο. Υπάτου (2-1) και Διγενή Μακρυχωρίου (3-1), δείχνοντας ότι ξεπερνούν την επιθετική δυστοκία που είχαν παρουσιάσει στις αναμετρήσεις με Εθνικό Νέου Κεραμιδίου, Ηρακλή Λάρισας και Π.Ο. Φήκης που έληξαν ισόπαλα χωρίς σκορ.

Ο Ολυμπιακός Βόλου κινείται και στο μεταγραφικό παζάρι, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως έχει κλείσει έναν Σέρβο επιθετικό, αφήνοντας τις υπόλοιπες κινήσεις για τον Ιανουάριο. Άλλωστε, μέχρι τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, ζήτημα είναι να έχει ολοκληρωθεί το 1/3 του πρωταθλήματος.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις