Βαριά ήττα για τον Ρήγα Φεραίο, 4-1 από τον Αιγινιακό

Ο Ρήγας Φεραίος ηττήθηκε εκτός έδρας με 4-1 από τον Αιγινιακό. Το παιχνίδι διεξήχθη στο δημοτικό γήπεδο Αιγινίου για την 30η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής. Η ομάδα του Λάκη Μπακάλη υπέστη βαριά ήττα από τον σύλλογο του Αιγινίου, ωστόσο παρέμεινε στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 44 βαθμούς.

Ο Γκούρτσας με κεφαλιά στο 10΄, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Γιαζιτζόγλου έγραψε το 1-0. Τρία λεπτά αργότερα ο Πέντσα με κοντινό πλασέ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, ενώ στο 41΄ ο Γκούρτσας με τον ίδιο τρόπο ανέβασε το δείκτη του σκορ σε 3-0. Ο Ρήγας Φεραίος κατάφερε στο 62΄ να μειώσει. Ο Γκίκας προτίμησε να στρώσει τη μπάλα στον Σπαθή, παρά να εκτελέσει απευθείας το φάουλ, που είχε κερδίσει η ομάδα του και ο αρχηγός των «κυανόλευκων» του Βελεστίνου με δυνατό σουτ στο δεξί «παραθυράκι» του Τόλιου έκανε το 3-1.
Το τελικό 4-1 διαμόρφωσε ο Αραμπατζής. Ο δεξιός οπισθοφύλακας του Αιγινιακού έβγαλε σέντρα-σουτ από δεξιά, με τη μπάλα να χτυπά αρχικά στην πλάτη του Γκάγκα και στη συνέχεια να καταλήγει στα δίχτυα της εστίας του Κεφαλά. Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Αιγινιακός είχε στο παιχνίδι άλλα τρία δοκάρια (δύο με τον Γκούρτσα και ένα με τον Πέντσα), ενώ οι βελεστινιώτες είχαν δύο καλές στιγμές με τους Τσίπη και Σέττο, αλλά η κατάληξη των προσπαθειών των δύο ποδοσφαιριστών του Ρήγα δεν είχαν την κατάληξη που θα ήθελαν οι ίδιοι.

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ: Τόλιος, Αραμπατζής, Γιαζιτζόγλου, Ράτκο, Λιόλιος, Σαββίδης, Τάντιτς, Οικονόμου, Γκούρτσας (57΄ Κουτσοσπύρος), Ντίντακ (46΄ Αντωνιάδης), Πέντα (46΄ Ζούρκος).
ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ: Κεφαλάς, Χατζηαθανασίου (46΄ Γκίκας), Γκάγκας, Σπαθής, Γούτσιος, Αλεξίου, Τσίπης (59 Λαμπρου), Γεωργατζής (86΄ Αποστολίδης), Κορέτας, Ζενούνι, Σέττος.

Σκόρερ: 10΄, 41΄ Γκούρτσα, 13΄ Πέντσα, 66΄ Αραμπατζής – 62΄ Σπαθής
Κίτρινες:
Διαιτητής: Σημαιάκης (Χαλκιδικής)
Βοηθοί: Κελαζόγλου, Μαλανδρής (Χαλκιδικής)

Ρεπορτάζ: Δημήτρης Μπιτολάς

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις