Νίκη και πλέι-άουτ για τη Σκόπελο, μετά το 3-0 με τη Δήμητρα Ευξ.

Πολύ σημαντική εκτός έδρας νίκη για τη Σκόπελο που επικράτησε με 3-0 της Δήμητρας στην Ευξεινούπολη κι έκανε την τέταρτη συνεχόμενη νίκη, από τις πέντε που ζητούσε για να αποφύγει τον απευθείας υποβιβασμό.

Βέβαιη πλέον η συμμετοχή για την ομάδα του νησιού στη διαδικασία των πλέι-άουτ και πιθανότατα από την προνομιούχο έκτη θέση (καθώς η Αγχίαλος δεν αγωνίστηκε λόγω μη κατάθεσης δελτίων υγείας).
Στο α’ μέρος οι γηπεδούχο έχοντας ευνοϊκό άνεμο, είχαν τον έλεγχο του αγώνα και την επιθετική πρωτοβουλία, καθώς η ομάδα της Σκοπέλου επέλεξε να προσέξει την άμυνα της, χωρίς ωστόσο να γίνει η πολύ μεγάλη φάση.
Σημείο αναφοράς το ακυρωθέν γκολ που σημείωσε ο Ποζιόπουλος για τη Δήμητρα (36′), σε μια φάση που το σφύριγμα του διαιτητή είχε προηγηθεί και οι παίκτες της φιλοξενούμενης ομάδας είχαν σταματήσει την προσπάθειά τους. Έτσι το αποτέλεσμα ημιχρόνου παρέμεινε το 0-0 κι όλα κρίθηκαν στο β’ μέρος,
Η αλλαγή του Παντελή Χρυσοφού (55΄) ήταν αυτή που επηρέασε την εξέλιξη του αγώνα, καθώς ο επιθετικός της Σκοπέλου ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 68′ και κέρδισε το πέναλτι με το οποίο ουσιαστικά εξασφαλίστηκε η νίκη στο 80′. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Χυσάι και ήταν εύστοχος, ενώ στην ίδια φάση αποβλήθηκε για τους γηπεδούχους ο Τσέγας, Η Σκόπελος αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο από το 73′ λόγω αποβολής του Σ. Χρυσάνθη. Το τελικό 0-3 διαμορφώθηκε στο 91′ με πολύ όμορφο γκολ του Συνοδινού.
ΔΗΜΗΤΡΑ ΕΥΞ: Σαββίδης, Τσέργας, Κόκκαλης, Κωτούλας (85′ Μηλιώνης), Νικηφοράκης, Δαμάσκος, Σιαμέτης, Ποζιόπουλος, Χρ. Γκάμπας, Κακλιάς (65′ Μαντάρας), Μπίνας (58′ Δ. Γκάμπας).
ΣΚΟΠΕΛΟΣ: Ζαρίφης, Σκιαθίτης, Τάσσιος, Μπακόπουλος, Τριανταφύλλου (55′ Π. Χρυσοφός- 90′ Αλιράι), Στ. Χρυσοφός, Κερμελής (85′ Παναγιώτου), Αλεξίου, Χισάι, Συνοδινός, Χρυσάνθης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις