Τα δεδομένα της διοικητικής αλλαγής στον Ηρακλή

Τόσο κοντά αλλά συγχρόνως και τόσο μακριά δείχνει να είναι η διοικητική αλλαγή στον Ηρακλή και η έλευση νέου μεγαλομετόχου και ιδιοκτήτη.

Ο Στράτος Ευγενίου δεν έχει κρύψει την επιθυμία του να αποχωρήσει από τους κυανόλευκους-και γενικότερα από το ποδόσφαιρο- παραδίδοντας την ΠΑΕ σε οικονομικά δυνατό και αξιόπιστο επιχειρηματία. Λαμβάνοντας υπόψη και τη θέση του ΓΣ όπως έχει πει κατ’ επανάληψη σε δηλώσεις του. Ετσι ώστε να μην υπάρξουν «αστοχίες» και λανθασμένες επιλογές του παρελθόντος που είχαν οδυνηρά αποτελέσματα για τον σύλλογο.

Μέχρι στιγμής η μοναδική και συγκεκριμένη πρόταση είναι αυτή του Τομ Παπαδόπουλου. Ο ομογενής επιχειρηματίας με τον οποίο «συγκρούστηκε» προ εβδομάδας ο κ. Ευγενίου με «πόλεμο» ανακοινώσεων (ο κ. Παπαδόπουλος τηλεφώνησε για να λήξει το θέμα και να επικρατήσει ηρεμία), σύμφωνα με τις πληροφορίες προσφέρει ποσό 850.000-900.000 ευρώ, με την αποπληρωμή να γίνεται εντός διετίας. Σε αυτή την περίπτωση η «διασφάλιση» για τον κ. Ευγενίου είναι η διατήρηση των μετοχών έως ότου εξοφληθεί οικονομικά. Πρόθεση του κ. Παπαδόπουλου που προ τριετίας είχε αποτυχημένη παρουσία στην κεφαλή της ΠΑΕ-η οποία εν συνεχεία διαλύθηκε- είναι να… τρέξει την ομάδα ο Νικ Σάκιεβιτς με τους συνεργάτες του, διατηρώντας όμως κάποια στελέχη από τη νυν διοίκηση στη Μίκρα. Ισως για κάποιο διάστημα και τον νυν μεγαλομέτοχο που είναι αυτός που τη δημιούργησε ουσιαστικά. Πιθανή «επανεργοποίηση» πάντως του Τομ Παπαδόπουλου η αλήθεια είναι ότι δεν «ηχεί» καλά στα αυτιά πολλών φίλων του Ηρακλή, εξαιτίας της προ τριετίας αδυναμίας του να φανεί συνεπής οικονομικά, αλλά και διοικητικά-λειτουργικά.

Στο τραπέζι των συζητήσεων ωστόσο υπάρχει και ένας άλλος… παίκτης που θεωρείται ενδιαφερόμενος για την απόκτηση της ΠΑΕ Ηρακλής. Με τον συγκεκριμένο επιχειρηματία (δραστηριοποιείται στο χώρο των τροφίμων που εξάγει και στο εξωτερικό και έχει έδρα σε μεγάλο εργοστάσιο στην περιοχή της Σίνδου) θα γίνει εντός της εβδομάδας εκ του σύνεγγυς συνάντηση. Ο ίδιος σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει δεν είναι αρνητικός να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο (του είχε γίνει παλαιότερα πρόταση από ομάδα γειτονικού νομού) και να ηγηθεί του Ηρακλή. Εχει όπως τονίζουν άλλωστε καλά πληροφορημένες πηγές την οικονομική δυνατότητα να το πράξει. Υπάρχει και μία τρίτη περίπτωση (αλλοδαπού) που είναι στα «υπόψη» του κ. Ευγενίου, όχι όμως τόσο «ζεστά» καθώς δεν έχει παρουσιάσει περισσότερα «δείγματα».

Σε κάθε περίπτωση πάντως δεν μπορεί να αποκλειστεί και το ενδεχόμενο, εάν δεν προχωρήσει κανένα ενδιαφέρον από τα προαναφερθέντα, ο κ. Ευγενίου να «βγάλει» όλη τη χρονιά, αναλαμβάνοντας βεβαίως και το οικονομικό βάρος ως οφείλει ως μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ.

 

metrosport.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις