Αποκλείστηκαν Ο.Υ.Κ.Β. και Νίκη από τα τελικά του Πανελληνίου πόλο Παίδων

Στο κολυμβητήριο της Νέας Ιωνίας «Ολυμπιονίκης Βασίλης Πολύμερος» φιλοξενήθηκε ο 4ος όμιλος της Γ’ (ημιτελικής) φάσης του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Παίδων. Έγιναν συναρπαστικά παιχνίδια και είναι χαρακτηριστικό ότι το δεύτερο εισιτήριο της πρόκρισης κρίθηκε σε ισοβαθμία…

…μεταξύ τριών ομάδων.
Ο Ο.Υ.Κ.Β. είχε απολογισμό τρεις νίκες και δύο ήττες. Συγκέντρωσε εννέα βαθμούς, όσους ο Ν.Ο. Πατρών και ο Ν.Ο. Λάρισας, αλλά είχε χειρότερο γκολ αβερέιτζ με συνέπεια να τερματίσει στην 4η θέση.
Η ομάδα των Ζαφείρη Μαρινάγη και Γιώργου Ντόνα ξεκίνησε με ήττα 12-6 από τον πανίσχυρο Πανιώνιο. Μάλιστα, η ομάδα της Νέας Σμύρνης έκανε εύκολα το «πέντε στα πέντε» και κατέκτησε την 1η θέση στο γκρουπ. Στη συνέχεια ο Ο.Υ.Κ.Β. πήρε τα δύο θεσσαλικά ντέρμπι, κερδίζοντας 5-3 τον Ν.Ο. Λάρισας και 8-3 τη Νίκη. Όμως στο κρίσιμο ματς με τον Ν.Ο. Πατρών έχασε με 12-4. Στο τελευταίο του παιχνίδι επικράτησε της Ν.Ε. Πατρών με 10-9.
Όσο για τη Νίκη, κατέλαβε την 5η θέση με μία νίκη και τέσσερις ήττες. Στην πρεμιέρα έχασε 14-7 από τον Ν.Ο. Πατρών, ακολούθως επιβλήθηκε 9-7 της Ν.Ε. Πατρών και ολοκλήρωσε με ήττες από Ο.Υ.Κ.Β. (8-3), Ν.Ο. Λάρισας (6-5) και Πανιώνιο (14-4).
Οι συνθέσεις των ομάδων του Βόλου ήταν οι εξής:
Ο.Υ.Κ. ΒΟΛΟΥ (προπονητές Ζαφείρης Μαρινάγης, Γιώργος Ντόνας): Κωνσταντίνος Νάσιος, Αλέξανδρος Ανδρόνογλου (τερματοφύλακες), Γιάννης Μαρινάγης, Ελευθέριος Μπένης, Βασίλης Βλιώρας, Χρήστος Κουφιδάκης, Αλέξανδρος Νασιάκος, Παναγιώτης Βούλγαρης, Αποστόλης Γαργαλέτσος, Παναγιώτης Τέκος, Ευθύμης Νασιάκος, Μάρκος Ντόνας, Αποστόλης Αποστολίδης, Νικηφόρος Γαλάνης, Εμιλιάνο Καραγιάννης, Αριστείδης Νιζάμης.
ΝΙΚΗ (προπονητές Δημήτρης Μπλάνας, Δημήτρης Κόφφας): Ιωάννης Μόσιος, Νίκος Δαϊλιάνης (τερματοφύλακες), Ιωάννης Αχλαδιώτης, Κωνσταντίνος Μπρουσοβάνας, Μανώλης Γκατζούνας, Δημήτρης Γκανάτσιος, Μάριος Βάτσιος, Βελισάριος Τσιμπερίδης, Κωνσταντίνος Παγωνόπουλος, Δημήτρης Χαρίσης, Γιώργος Καλιμόπουλος, Στράτος Τσίχλας, Γιώργος Τσίχλας, Δημήτρης Κοκκινάκης, Ιωάννης Εγνατιάδης, Αλέξανδρος, Σαββίδης.

Τα αποτελέσματα
Τα αποτελέσματα στον 4ο όμιλο έχουν ως εξής:
1η αγωνιστική: Νίκη-Ν.Ο. Πατρών 7-14, Ν.Ο. Λάρισας-Ν.Ε. Πατρών 9-5, Ο.Υ.Κ. Βόλου-Πανιώνιος 6-12.
2η αγωνιστική: Πανιώνιος-Ν.Ο. Πατρών 17-10, Ν.Ε. Πατρών-Νίκη 7-9, Ο.Υ.Κ. Βόλου-Ν.Ο. Λάρισας 5-3.
3η αγωνιστική: Ν.Ο. Πατρών-Ν.Ε. Πατρών 17-4, Ν.Ο. Λάρισας-Πανιώνιος 7-13, Νίκη-Ο.Υ.Κ. Βόλου 3-8.
4η αγωνιστική: Πανιώνιος-Ν.Ε. Πατρών 9-6, Ο.Υ.Κ. Βόλου-Ν.Ο. Πατρών 4-12
Ν.Ο. Λάρισας-Νίκη 6-5.
5η αγωνιστική: Νίκη-Πανιώνιος 4-14, Ν.Ε. Πατρών-Ο.Υ.Κ. Βόλου 9-10, Ν.Ο. Πατρών-Ν.Ο. Λάρισας 6-8.

Η βαθμολογία
1. Πανιώνιος 15
2. Ν.Ο. Πατρών 9
3. Ν.Ο. Λάρισας 9
4. Ο.Υ.Κ.Β. 9
5. Νίκη 3
6. Ν.Ε. Πατρών 0

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις