Σούλης Παπαδόπουλος: Τι είπε για Βόλο και Super League2

Για το ματς του Βόλου με τον Άρη, αλλά και την καθυστέρηση στην έναρξη της Super League2, μίλησε μεταξύ άλλων, στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή Τρίτο Ημίχρονο ο προπονητής της Παναχαϊκής, Σούλης Παπαδόπουλος. 

 

”Ο Άρης θα μπορούσε να είχε προηγηθεί μέσα στον Βόλο, αλλά δεν το έκανε και το πλήρωσε ακριβά. Ο Βόλος είναι μία ομάδα που ανεξαιρέτως έδρας βρίσκει δίχτυα. Για μένα δεν έπρεπε να φύγει ο Ερέρα από τον Άρη. Θα έπρεπε να είχε πάρει περισσότερο χρόνο γιατί θα είχε και αποτελέσματα η δουλειά του. Είχαμε παίξει αντίπαλοι για τον θεσμό του Κυπέλλου και μου είχε αρέσει συμπεριφορά του και το στυλ του που ταίριαζε γάντι με τον σύλλογο. Ο Άρης πρέπει να σταματήσει να αλλάζει προπονητές. Ο Άρης είναι όπως τον περίμενα. Μία πολύ γρήγορη ομάδα που θα αρέσει στον κόσμο για το ποδόσφαιρο που παίζει, αλλά το πρόβλημά του όμως είναι στην άμυνα γιατί οι επιθετικοί του δεν μαρκάρουν. Η άμυνα ξεκινάει από την επίθεση και το αντίθετο. Τα εξτρέμ του Άρη δεν γυρνούν πίσω για να καλύψουν τα μπακ. Υπάρχουν μεγάλες αποστάσεις στις γραμμές του γηπέδου. Μόνο με τον Μάντζιο είχε βελτιωθεί κάπως. Εγώ κοιτάω πάντα το σύνολο’’.

Για το ντέρμπι της Τούμπας που βρήκε νικητή τον Παναθηναϊκό:

‘’Δεν περίμενα ότι θα φύγει με το διπλό ο Παναθηναϊκός. Αυτή τη στιγμή έχει ένα πλεονέκτημα για τον τίτλο, αλλά την έκτη αγωνιστική κανείς δεν στέφθηκε πρωταθλητής. Αντίθετα, από έκτη αγωνιστική το έχεις χάσει. Μπορεί για κάποιες ομάδες να ωφελήσει η διακοπή των Πρωταθλημάτων λόγω του Μουντιάλ του Κατάρ’’.

Για την καθυστέρηση της έναρξης της Super League 2:

‘’Εμείς κάνουμε 2,5 μήνες προετοιμασία. Το μόνο που μπορείς να κάνεις αφού δεν έχει ξεκινήσει ακόμα το Πρωτάθλημα. Είναι κουραστικό για τα παιδιά να κάνουν μόνο προπόνηση και να μην παίζουν επίσημο αγώνα. Παρόλα αυτά και παρά τα πολλά χιλιόμετρα που είχαμε να διανύσουμε για τον αγώνα Κυπέλλου οι παίκτες είχαν μεγάλη όρεξη να αγωνιστούν’’.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις