Συνάντηση με Κοντονή έχει σήμερα ο Ολυμπιακός Βόλου

Στην Αθήνα μεταβαίνει σήμερα τριμελής επιτροπή του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937, η οποία θα έχει συνάντηση στις 10 το πρωί με τον υφυπουργό Αθλητισμό Σταύρο Κοντονή. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο γραφείο του υφυπουργού. Θα παραστεί και αντιπροσωπεία του Γ.Σ. Εργοτέλη, ενώ το «παρών» θα δώσουν…

…η υφυπουργός Μεταφορών και Υποδομών κα Μαρίνα Χρυσοβελώνη και οι βουλευτές Μαγνησίας Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος και Χρήστος Μπουκώρος.
Στον Ολυμπιακό θεωρούν πως με την παρουσία των παραπάνω βουλευτών θα μπορούν να θέσουν πιο δυναμικά τις απόψεις τους γύρω από το νέο αθλητικό νόμο, ενώ από τη πλευρά του υφυπουργείου θα παραστούν και οι νομικοί σύμβουλοι του υφυπουργού.
Στη συνέχεια, η αντιπροσωπεία του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου θα συναντηθεί στη Βουλή με την βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας και υπεύθυνη του κοινοβουλευτικού τομέα αθλητισμού κα. Άννα Καραμανλή και με το Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Πέτρο Κωνσταντινέα, προκειμένου να τους ενημερώσει για τις θέσεις της γύρω από τα χρέη των παρελθουσών διοικήσεων έτσι ώστε, στα πλαίσια του εφικτού, στο νέο αθλητικό νόμο, να συμπεριληφθεί διάταξη η όποια αφενός να μην αφήνει εκτεθειμένους όσους οφείλουν οι υπό εκκαθάριση ΠΑΕ αφετέρου, τα χρέη αυτά, να μην ταλανίζουν και είναι αποτρεπτικά για τους ανθρώπους οι όποιοι θα ασχοληθούν με τις ΠΑΕ στο μέλλον, εφόσον φυσικά ο Ολυμπιακός ανέλθει στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις