Στη Νεάπολη το φιλικό του Ολυμπιακού Βόλου με τον Π.Ο. Ελασσόνας

Η Νίκη Βόλου έκανε δεκτό το αίτημα του Ολυμπιακού Βόλου για την παραχώρηση του γηπέδου της Νεάπολης, την προσεχή Κυριακή, για το φιλικό παιχνίδι των ερυθρόλευκων, κόντρα στον Π.Ο. Ελασσόνας.

Οι ερυθρόλευκοι έχουν σύμβαση με τον Δήμο Βόλου ώστε να χρησιμοποιούν το Δημοτικό Στάδιο της Νεάπολης για τα επίσημα παιχνίδια, εφόσον δεν συμπίπτουν μ’ αυτά της Νίκης Βόλου και για τον λόγο αυτό δεν έχουν δώσει κάποιο φιλικό στο γήπεδο που θα αποτελέσει την έδρα τους στο πρωτάθλημα.

Τα βελτιωτικά έργα και τη συντήρηση του γηπέδου, τα έχει αναλάβει η ΠΑΕ Νίκη Βόλου και γι’ αυτό χρησιμοποιεί τις εγκαταστάσεις για κάποιες από τις προπονήσεις της. Με την καλή συνεργασία μεταξύ των δύο διοικήσεων, βρέθηκε η φόρμουλα ώστε ο Ολυμπιακός Βόλου να δώσει το φιλικό παιχνίδι με την Ελασσόνα στη Νεάπολη.

Έτσι, οι φίλοι των ερυθρολεύκων θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν πιο… μαζικά την ομάδα του Σάκη Θεοδοσιάδη, στην προσεχή αναμέτρηση, σε ένα γήπεδο που δύναται να φιλοξενήσει πολύ περισσότερο κόσμο από το γήπεδο της Άλλης Μεριάς, το οποίο χρησιμοποιείτο, μέχρι στιγμής, για τις φιλικές αναμετρήσεις του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις