Θ. Θεοδώρου: «Πρώην μέλος του Δ.Σ. ήθελε τη Νίκη στο Στοίχημα»

Σε σοβαρές καταγγελίες προχώρησε χθες ο τεχνικός διευθυντής της Νίκης, Θάνος Θεοδώρου. Καταφέρθηκε κατά παλιών μελών του Δ.Σ., παλαιμάχων, μερίδας ΜΜΕ και ανθρώπων που -όπως είπε- θέλουν το κακό της ομάδας, ενώ αποκάλυψε ότι δέχεται απειλές και έχουν γίνει μηνύσεις με το θέμα έχει πάρει νομική οδό.

«Η αλήθεια είναι ότι πριν τελειώσει η χρονιά δεν περίμενα να βρεθούμε στη θέση να απολογούμαστε. Πρόσφατα δεχθήκαμε μία ακόμη επίθεση από συγκεκριμένους ανθρώπους με συγκεκριμένο λόγο και σκοπό. Αυτός που ξεκίνησε το έργο αυτό έχει δίκαιο σε κάτι. Είπε ότι ο Θεοδώρου είναι ξένος στην πόλη. Είμαι μέλος της ομάδος αυτής τρία χρόνια, μένω μόνιμα 12 χρόνια στο Βόλο, έχω φέρει και τα δικαιώματά μου, δεν ζω από το ποδόσφαιρο, ευτυχώς δεν ζούσα ποτέ και δεν φοβάμαι να πω πράγματα. Τόσο καιρό δεν το κάναμε γιατί η ομάδα ήταν κάθε Κυριακή σε τεντωμένο σχοινί, τις τελευταίες 15 ημέρες μπήκαμε σε τέτοια διαδικασία όταν ο κ. Βούλγαρης είπε αυτό που είπε και θεώρησαν κάποιο ότι η ομάδα είναι ξέφραγο αμπέλι και βρήκαν χώρο να μπουν. Ισοπέδωσαν τα πάντα.

Δεν θα απολογηθώ από τη θέση μου ούτε θα κριθώ, θα κριθώ όταν γίνει η γενική συνέλευση της ομάδας. Ο Θεοδώρου δεν είναι εκτός μπάτζετ, σε όλα τα απρόβλεπτα όπως τιμωρίες έδρας, από οπαδούς, ενστάσεις, δικηγόροι και υποσχέσεις για 10-12 σπίτια, ο Θεοδώρου προσαρμόστηκε και το αγωνιστικό στο να μπορεί αυτή η ομάδα να αντεπεξέλθει στη κάθε νέα συνθήκη που παρουσιαζόταν.

Όλοι ξέρετε αλλά δεν λέτε τα προβλήματα αυτής της ομάδας. Ξέρετε τι γινόταν την προηγούμενη φορά που η Νίκη ήταν στη Γ’ Εθνική στο Καναλάκι, ξέρετε τι είχε γίνει με τον Απόλλωνα. Αυτοί που σήμερα το παίζουν Νικάρες, δημιουργούν προβλήματα. Κάποιοι εδώ και χρόνια σταμάτησαν φέτος να διαχειρίζονται διαρκείας, πωλήσεις αντικειμένων, να δουλεύουν στην πλάτη της ομάδας. Αυτή η ομάδα έχει επαγγελματίες οπαδούς και ξέρετε πολύ καλά ποιοι είναι. Εάν φωνάξει ένας παίκτης στα αποδυτήρια, αμέσως το ακούει κάποιος και το βγάζει. Ο προηγούμενος μεγαλομέτοχος έδιωξε ανθρώπους γιατί είπε ότι πρέπει να αλλαχθούν ακόμα και τα δοκάρια. Είχε απόλυτο δίκιο ή δεν είχε;
Όλοι στην ομάδα έχουν άποψη. Αυτοί που αποχώρησαν το έκαναν γιατί δεν μπορούσαν να αποκρύψουν αυτά που διαχειρίζονταν. Ένας ακόμη βραχνάς είναι οι παλαίμαχοι. Κάποιοι αυτοβούλως είπαν θα έρθω κι εγώ στην προετοιμασία, παρακαλούσαν τον Στέλιο, ήρθαν, μπήκαν βοηθητικοί, σπρώξε-σπρώξε, γλύψε-γλύψε έγιναν βοηθοί. Όταν λέγαμε να κάνουν χαρτιά να δικαιολογούν την παρουσία τους, φάγαμε πρόστιμα.
Είναι χρόνια Νικάρες που έχουν βρει δουλειά από την ομάδα, είναι στον Δήμο, κατοικοεδρεύουν στο ΕΑΚ, έχουν εντολοδόχους υπαλλήλους του Δήμου. Ας αποφασίσουν τι θέλουν να είναι. Επειδή το θέμα παράγινε και ακολούθησαν μηνύσεις γιατί προσβλήθηκαν άτομα που από το καλοκαίρι δεν μπόρεσαν να κάνουν κουμάντο» δήλωσε αρχικά ο Θάνος Θεοδώρου, ο οποίος στη συνέχεια κατήγγειλε ότι πρώην μέλος του Δ.Σ. πρότεινε να μπει η ομάδα στο στοίχημα:

«Αυτοί που αποχώρησαν το έκαναν γιατί δεν μπορούσαν να κρύψουν αυτά που διαχειρίζονταν. Όταν έγινε μεγάλο θέμα στη διοίκηση εδώ και όλα τα στοιχεία είναι καταγεγραμμένα, να καταθέσουν όλες τις δραστηριότητές τους, όταν καλούνται από την ελεγκτική επιτροπή δεν έρχονται και κωλυσιεργούν, έχουν αλλάξει βιβλία, ακόμη δεν έχουν παραδοθεί τα διαρκείας της περασμένης χρονιάς, όταν πήγε να γίνει ένα τέτοιο μπάχαλο, ο τελευταίος υποστηρικτής τους πρότεινε στον Βούλγαρη να βάλουν την ομάδα στο στοίχημα. Αυτό φυσικά δεν έγινε. Ήταν το τελευταίο του χαρτί και έφυγε. Εκεί τελείωσε η συνεργασία του με τον Βούλγαρη».

Ο τεχνικός διευθυντής της Νίκης υποστήριξε ότι οι παίκτες που έφερε προσωπικά ο ίδιος ήταν «οι Ναουμίδης, Χολέβας, Κιπτίου, Αλεξανδρής και Αντζούρης, που αποχώρησε με δική του θέληση γιατί δεν θα ήταν αμειβόμενος. Αυτά τα παιδιά έφερα εγώ χωρίς να ρωτήσω κάποιον. Όλοι οι υπόλοιποι συναποφασίστηκαν. Το καλοκαίρι θέλαμε να κλείσουμε ένα σέντερ φορ από την Παναχαϊκή που ήθελε 30 χιλιάρικα ακατέβατα. Εμείς με τα μισά πήραμε τον Κανελλόπουλο. 
Ένα παιχνίδι έλειψα με τον Πιερικό και έγινε χαμός. Εγώ θα φύγω όχι γιατί το θέλουν κάποιοι, ούτε γιατί θα με φοβίσουν, αλλά όταν δεν θα έχω άλλο να δώσω».

«Να πέσουν οι μάσκες»

Για το αν ήρθαν πολλοί ποδοσφαιριστές φέτος υπογράμμισε ότι «μαζί με το κύπελλο έπαιξαν 35 παίκτες, δοκιμάστηκαν πάνω από 90-100, η ομάδα χτίζεται, είχε άλλο πλάνο στα έξοδα αλλά όταν εγώ πήρα το ΟΚ από μέλος της ομάδος της διοικούσας να κλείσουμε παίκτες που είναι από μακριά, είχαμε την υπόσχεση τη δική του ότι θα είχαμε 14-15 σπίτια. Όταν φωνάζαμε ότι θα πάμε στο Πανθεσσαλικό, είπε ότι θα το αναλάβει εκείνος, αλλά ούτε αυτό κανόνισε. Το αγωνιστικό κομμάτι που κάποιοι θέλουν να μην έχω άποψη, ας μάθουν τι σημαίνει πρώτα η λέξη τεχνικός διευθυντής,. Τεχνικός διευθυντής δεν σημαίνει γενικός αρχηγός, ούτε ότι φορτώνομαι τα σπίτια στο όνομά μου γιατί κανείς δεν τολμούσε, όχι ο βλάκας που ασχολείται με όλα. 
Οι παίκτες με αυτή την πίεση, την αγωνιστικότητα, τα προβλήματα, είναι οι καλύτεροι χαρακτήρες. Κουμάντο σε εμένα δεν μπορεί να κάνει κανένας φροντιστής, ούτε να κλείνουν τα νερά, ούτε να κλέβουν πετρέλαιο, ούτε ρουχισμό, ούτε μπάλες.
Νικάρας είναι ο Τσάγγαρης, είναι ο Γκάγκας, ο Ψαρόμπας, όλοι οι άλλοι θέλουν κάτι. Όταν δεν γίνεται αυτό το κάτι, δημιουργούν προβλήματα. Νομίζω ότι πρέπει να πέσουν οι μάσκες. Δεν ήρθα εδώ να κάνω καριέρα, έμπλεξα αλλά θα το πάω μέχρι το τέλος. Δεν θα ανεχτώ τον καθένα που βάζει λεφτά να πιέζει να παίξει ένας παίκτης. Φθάσαμε στο σημείο να πάμε στην προετοιμασία 35 παίκτες, πήγαμε 42. Φταίει ο Θεοδώρου; Εγώ τους πήρα αυτούς;
Όλο αυτό το «σκυλολόι» στην πλάτη της ομάδας, επαγγελματίες άνεργοι, επαγγελματίες οπαδοί, παλαίμαχοι, πρώην και νυν παράγοντες. Το να πετάς λάσπη στον ανεμιστήρα είναι εύκολο, απλώς δεν ξέρουμε με ποιον έχουν μπλέξει. 

Ο απολογισμός θα γίνει στη γενική συνέλευση. Κι εγώ ανέχθηκα την καψούρα του Βούλγαρη, που ενώ είχαμε μπάτζετ 7 χιλιάρικα για έναν παίκτη, αυτός του έδινε 11. Δεν θα απολογηθεί ο Θεοδώρου. Δεν μπορώ να παρέμβω στον πρόεδρο για την καψούρα του. Αυτοί που είναι δωσίλογοι που παρακαλάνε για το παιδί του, ζούνε στην πλάτη της ομάδας. Ο ίδιος ο Πάτσης δεν μπόρεσε να βάλει χέρι για κάποιους λόγους. Σταματήστε να επιτρέπετε στον καθένα που σηκώνει ένα τηλέφωνο και ξεφτιλίζει προσωπικότητες, να τους αποδέχεστε.
Εμένα δεν μπορούν να με ακουμπήσουν. Κάναμε πράγματα, βάλαμε μία βάση, αλλά ας αποφασίσει η διοίκηση την επόμενη χρονιά τι πλάνο θέλει να κάνει. Εγώ θα απολογηθώ εάν έβαλα την ομάδα μέσα. Εάν έχω «ράψει» λίγο την τσέπη που είναι ξεχειλωμένη του κ. Βούλγαρη, θα το δούμε με στοιχεία όταν έρθει η ώρα. Μην τα ισοπεδώνετε όλα. 
Έχω κάνει τη δική μου πορεία, είμαι περήφανος για αυτό που έχω πετύχει αλλά δεν φοβάμαι. Δεν είναι δική μου ομάδα, δεν πληρώνω εγώ και κάνω ό,τι θέλω, υπήρχαν οκτώ άτομα. Δεν είμαι μέλος του Δ.Σ. έχω μια θέση στην ομάδα και μπορώ να αιτιολογήσω τις αποφάσεις. Στα αγωνιστικά συμμετέχω μέχρι εκεί που δεν προσβάλω τον άλλον. Δεν θα κάνουν κουμάντο αυτοί που καταχρεώνουν την ομάδα. Για αυτό είμαι πρόβλημα. Ή θα φύγω αλλά θα μου το πει η διοίκηση, όχι αυτοί ή αυτοί θα συμμαζευτούν. Επειδή έχουν γίνει μηνύσεις γιατί την ντροπιαστική συμπεριφορά τους, δεν μπορώ να μιλήσω πιο αναλυτικά. Κι ο επόμενος που θα με πάρει βράδυ να με απειλήσει, ας προσέχει γιατί καταγράφονται όλα».

Κλείνοντας ο κ. Θεοδώρου διευκρίνισε ότι «πως όταν αναφέρθηκε σε δημοσιογράφους δεν εννοώ όσους είναι εδώ. Όταν υπάρχει κανάλι, υπάρχει σταθμός, υπάρχει δημοσιογράφος, που χωρίς να φιλτράρει μια ανακοίνωση τη δημοσιεύει, για ποιο λόγο το κάνει; Θέλει το καλό και το κάνει; Υπάρχουν δυστυχώς πολλά τέτοια θέματα, που όλοι πρέπει να βάλετε πλάτη. Δεν μπορώ να πω ονόματα, γιατί τόσο εγώ όσο και ο κ. Γκόλιας έχουμε υποστεί κάποια πράγματα και βρισκόμαστε σε νομική διαδικασία».

Πηγή: εφημερίδα “ΘΕΣΣΑΛΙΑ”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις