Η Αγ. Παρασκευή Πρωταθλήτρια Παίδων (2001) ΕΠΣΘ 2015/16 (Photos)

Πρωταθλήτρια και μαθηματικά αναδείχθηκε η ομάδα Παίδων (2001) της Αγ. Παρασκευής, μετά τη νίκη επί του Μαγνησιακού με 4-2 στην έδρα της το Σάββατο. Ενώ απομένει μια ακόμη αγωνιστική για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, η διαφορά των πέντε βαθμών από τον δεύτερο Ολυμπιακό Β. είναι αρκετή, ώστε να εξασφαλίσει και μαθηματικά την πρωτιά της Αγ. Παρασκευής στην κατηγορία των Παίδων, που ηλικιακά είναι η μεγαλύτερη κατηγορία των ακαδημιών.

“Η Σχολή Ποδοσφαίρου Αγ. Παρασκευής Βόλου από τη σύστασή της πριν από 18 χρόνια, προσπαθεί να αναβαθμίζει συνεχώς τις υπηρεσίες που προσφέρει στους νεαρούς αθλητές – μαθητές της, με οργανωμένο πρόγραμμα εκγύμνασης από πτυχιούχους προπονητές και με συνεχή επιμόρφωση των στελεχών της, ακόμη και στις πλέον προηγμένες Ακαδημίες του εξωτερικού!
Βασικός σκοπός είναι η καλλιέργεια των παιδιών, ώστε να ενταχθούν στο κοινωνικό σύνολο έχοντας πάρει τις βάσεις για να γίνουν καλύτεροι άνθρωποι.
Επιπλέον για όσα παιδιά έχουν το ταλέντο είναι υποχρέωση της Σχολής Ποδοσφαίρου Αγ. Παρασκευής Βόλου να τους προσφέρει όλα όσα απαιτούνται σε τεχνικό επίπεδο και σε επίπεδο εκγύμνασης, ώστε να γίνουν καλύτεροί αθλητές κι αν είναι δυνατό να σταδιοδρομήσουν στο αγαπημένο τους άθλημα, το ποδόσφαιρο”.

Σε ότι αφορά το την εξέλιξη του αγώνα, οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν μόλις στο 3′ με διαγώνιο ψηλοκρεμαστό πλασέ του Λίτσo, που είναι ο δεύτερος σκόρερ της κατηγορίας. Στο 14′ έγινε το 1-1 με σουτ το Ν. Λιάτσικου κι αφού η μπάλα κόντραρε σε σώματα παικτών που Μαγνησιακού.
Λίγο αργότερα (18′) ο Κούκιος έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους για να ισοφαρίσουν εκ νέου σε 2-2 οι φιλοξενούμενοι, τρία λεπτά πριν την ολοκλήρωση το α’ ημιχρόνου (32′) και πάλι με τον Λίτσα.
Το τελικό 4-2 διαμορφώθηκε με τα γκολ που σημείωσαν οι Μπόλης (40′) και Κόφφας (46′) με σουτ.

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις