Μαλακασιώτης για Κωνσταντέλια: «Μπορεί να αντιμετωπίσει οποιονδήποτε αντίπαλο – Αυτό είναι το μεγαλύτερο προσόν του»

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο προπονητής των ακαδημιών της Αγίας Παρασκευής Βόλου, Αλέξανδρος Μαλακασιώτης, εκεί όπου γαλουχήθηκε ο Γιάννης Κωνσταντέλιας.

Διαβάστε αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Αρχικά, ανέφερε πως είναι πολύ περήφανος για την μέχρι τώρα πορεία του παίκτη, δηλώνοντας χαρακτηριστικά πως:

«Είναι πολύ όμορφο συναίσθημα να βλέπεις ένα δικό σου παιδί να πετυχαίνει. Δικαιωνόμαστε όλοι εδώ στο Βόλο. Οι ενέργειές του με και χωρίς την μπάλα ξεσηκώνουν τον κόσμο. Αρέσει στον κόσμο και με τις ενέργειές του ξεσηκώνει την κερκίδα. Ο κόσμος θέλει τα νέα παιδιά που μπορούν να αλλάξουν το παιχνίδι. Έχει θράσος, έχει φαντασία στην ανάπτυξη και είναι εξίσου καλός στο έναν με έναν, μπορεί να αντιμετωπίσει οποιοδήποτε αντίπαλο».

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στο μεγαλύτερο προσόν του:

«Το μεγαλύτερο προσόν του είναι το πως βλέπει το παιχνίδι, το πως τοποθετηθεί το σώμα του. Δεν μπορεί εύκολα κάποιος να τον αντιμετωπίσει στο ένας με έναν».

Για το αν έχει επαφή με τον παλιό του παίκτη αποκάλυψε πως:

«Προσπαθώ να έχω επαφή. Το παιδί κάνει μια ιδιαίτερη δουλειά. Πολλές ατομικές προπονήσεις και το βλέπεις και στο σώμα του. Φυσικά, όποτε έρχεται στον Βόλο μας επισκέπτεται».

Για τα πρώτα του βήματα στο ποδόσφαιρο :

«Η παιδική του ηλικία ήταν πολύ καλή. Ήταν πάντα ένα παιδί με χαμόγελο. Χαιρόταν κάθε φορά που ήταν μέσα στο γήπεδο. Έχουμε φωτογραφίες από όταν ήταν μικρός , που πάντα ήταν με το χαμόγελο. Και το πιο σημαντικό είναι πως έβαζε πάντα την ομάδα από πάνω. Έκανε ατομικές ενέργειες και πάντα κοιτούσε αν μπορούσε να το βάλει κάποιος άλλος το γκολ, για να μην διακινδυνεύσει να χάσει η ομάδα. Έκανε συνεχώς τις ασιστ και έβαζε πρώτα την ομάδα».

Τέλος, σχολίασε και την συγκυρία στην οποία βρίσκεται ο ΠΑΟΚ, έτσι ώστε ο Κωνσταντέλιας να πάρει την μεγάλη ευκαιρία του:

«Θεωρώ ότι του έκανε καλό ο δανεισμός στο Βέλγιο. Σε μεγάλες ομάδες που ξεκινάνε με απαιτήσεις για τίτλους, όπως ο ΠΑΟΚ, γιατί ο ΠΑΟΚ δεν είναι εκτός στόχων, οι νέοι παίκτες έρχονται να ωθήσουν τους παλιούς παίκτες για να βγάλουν περισσότερα μέσα στο γήπεδο».

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις