Οι δραστηριότητες των τμημάτων του Ολυμπιακού Βόλου το σαββατοκύριακο

Με ανακοίνωσή του ο Ολυμπιακός Βόλου ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας για τις δραστηριότητες των τμημάτων του το προσεχές σαββατοκύριακο. Ξεχωρίζει ο φιλικός αγώνας του ποδοσφαιρικού τμήματος με την Ελασσόνα την Κυριακή (09/10, στις 16:00).

Η ανακοίνωση:

Το ΔΣ του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 κάνει γνωστά τα παρακάτω:

Την Κυριακή 9-10-2022 και ώρα 11.00 π.μ. με την ευκαιρία της έναρξης των πρωταθλημάτων στα οποία συμμετέχουν , θα τελεστεί στο κλειστό γυμναστήριο  του ΕΑΚ ΒΟΛΟΥ ο Αγιασμός των τμημάτων Μπάσκετ και Βόλει. Καλούνται οι αθλητές και οι γονείς  τους να παραστούν στην τελετή.

Την ίδια ημέρα και στις 4.00 μμ. θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Γήπεδο Νεαπόλεως φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας προετοιμασίας μεταξύ του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ και του Π.Ο.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ.

Διευκρινίζεται ότι για την είσοδο των θεατών θα υπάρχει κουπόνι οικονομικής ενίσχυσης 5 ευρώ και δεν θα ισχύσουν τα εισιτήρια διαρκείας. Είναι σίγουρο ότι θα διεξαχθεί ένας ωραίος αγώνας μεταξύ των δύο ομάδων  σε ένα γήπεδο που θα είναι η έδρα μας για το πρωτάθλημα. Καλούνται οι φίλαθλοι να δώσουν το παρών τους δείχνοντας για ακόμη μία φορά την δυναμική μας.

Το Σάββατο 8-10-2022 ξεκινά το πρωτάθλημα Β Εθνικής κατηγορίας Μπάσκετ ανδρών με την ομάδα μας να συμμετέχει στον 3ο όμιλο. Πρώτος αγώνας με τον ΕΣΠΕΡΟ ΛΑΜΙΑΣ που θα γίνει στην Λαμία. Το ΔΣ εύχεται στον προπονητή , στον Έφορο, στους υπευθύνους και στους αθλητές της ομάδας καλή αγωνιστική χρονιά και επιτυχίες και καλεί τους φιλάθλους να στηρίξουν την νέα προσπάθεια που έχει ξεκινήσει στην ομάδα μας με τον Νίκο Μπουντούρη.

Επίσης το Σάββατο 8-10-2022  στις 7μμ στο κλειστό γυμναστήριο ΒΑΚΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ  θα διεξαχθεί φιλικός αγώνας Βόλει γυναικών μεταξύ της ομάδας μας και του Γ.Σ.ΝΙΚΑΙΑΣ.

Το ΔΣ του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ ευχαριστεί δημόσια τους ιατρούς κκ Μπούκη Ευστράτιο καρδιολόγο, Αλεξάνδρου Κωνσταντίνο ορθοπεδικό και τον κ Σακκόπουλο Ιωάννη φυσιοθεραπευτή  για τις υπηρεσίες που θα προσφέρουν την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο στις ομάδες της Ακαδημίας ποδοσφαίρου του Συλλόγου μας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις