Μεταγραφική ενίσχυση για τον Άγιο Νικόλαο πριν το ματς με τη Νίκη Βόλου

Την απόκτηση του 24χρονου αμυντικού μέσου, Στάθη Λάμπρου, ανακοίνωσε ο Άγιος Νικόλαος, δύο 24ωρα πριν την αναμέτρηση Κυπέλλου με τη Νίκη Βόλου.

Αναλυτικά:

“Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΟΑΝ ανακοινώνει την απόκτηση του Στάθη Λάμπρου, σε συνέχεια της ενίσχυση του δυναμικού της ομάδας, για τη συμμετοχής της στις επίσημες διοργανώσεις της σεζόν 2022-2023.

Ο 24χρονος (20/9/1998) αμυντικός-μέσος, έχει πλούσιες παραστάσεις και εμπειρία παρά το νεαρό της ηλικίας του. Πρόκειται άλλωστε για ποδοσφαιριστή ο οποίος ήταν διεθνής από την Κ15 μέχρι και την Κ20, έχοντας να επιδείξει και δεκαπέντε συμμετοχές στο Euro U17.

Αναδείχθηκε από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού ξεκινώντας από τη σχολή στον τόπο καταγωγής του στη Χαλκίδα. Με τις ομάδες Κ17 και Κ20 των «ερυθρολεύκων» αναδείχθηκε πρωταθλητής Ελλάδας και τον Σεπτέμβριο του 2017 υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με τους Πειραιώτες, ενώ την ίδια σεζόν ήταν αρχηγός στην ομάδα της Κ20, με συμμετοχές και γκολ στο Champions League νέων. Η συνέχεια της καριέρας του τον βρήκε στον Αήττητο Σπάτων, το Αιγάλεω, τον Ασπρόπυργο, τη Σαντορίνη και τον ΑΟ Καραβά σε γεμάτες σε συμμετοχές σεζόν. Τη φετινή περίοδο συμμετείχε στην προετοιμασία του Ηροδότου, για να αγωνιστεί τελικά με τη φανέλα με το μπλε αστέρι.

Στάθη, καλωσόρισες στην ομάδα και στον Άγιο Νικόλαο και με υγεία να πετύχουμε τους στόχους μας!”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις