Τένις για μικρούς και μεγάλους από τη Διεύθυνση Αθλητισμού

Συνεχίζονται οι εγγραφές έχοντας πλέον ως σύμμαχο την καλοκαιρία , στα προγράμματα εκμάθησης τένις για μικρούς και μεγάλους τα οποία υλοποιούνται από την Διεύθυνση Αθλητισμού του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π.-ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Δήμου Βόλου. Προγράμματα τα οποία αγαπήθηκαν και προτιμήθηκαν από μεγάλη μερίδα του βολιώτικου πληθυσμού.

Στις Ακαδημίες μπορούν να συμμετέχουν παιδιά ηλικίας από 6 έως 18 ετών, χωρίς να χρειάζεται να αγοράσουν εξοπλισμό, καθώς αυτός τους παρέχεται δωρεάν.

Όσον αναφορά τους ενήλικες που θέλουν να γνωρίσουν το άθλημα, δεν έχουν παρά να επικοινωνήσουν το συντομότερο δυνατό έτσι ώστε να εξασφαλίσουν μια θέση στα ολιγομελή τμήματα που συγκροτούνται.

Τα μαθήματα πραγματοποιούνται στα γήπεδα συνθετικού χόρτου του Αθλητικού Κέντρου Χιλιαδούς που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Γ.Δήμου – Μεταμορφώσεως. Όσοι γονείς θέλουν τα παιδιά τους να γνωρίσουν και να ασχοληθούν με το άθλημα και όσοι ενήλικες θέλουν να συμμετάσχουν στους κύκλους 10 μαθημάτων, θα πρέπει να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα 2421071770 (πρωινές ώρες) & 2421058020 (απογευματινές ώρες).

ten

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις