Προγνωστικά Στοιχήματος: Διπλό με κάλυψη για Έσμπιεργκ, άσσος για Έρεμπρο

Με χαλαρούς ρυθμούς θα κινηθούμε σήμερα, παρά το γεγονός ότι το πρόγραμμα περιλαμβάνει αρκετές αναμετρήσεις σε πολλά ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Θα μας απασχολήσουν οι αγώνες σε Δανία και Σουηδία, όπου θεωρούμε ότι προκύπτουν στοιχηματικές ευκαιρίες. Πριν περάσουμε στα προγνωστικά του Betarades.com, σας υπενθυμίζουμε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να μάθετε τα πάντα για τις στοιχηματικές εταιρίες, όπως η Vistabet, που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα.

Μπορεί τη νίκη η Έσμπιεργκ

Ξεκινάμε τα προγνωστικά μας με την αναμέτρηση Νόρτζελαντ – Έσμπιεργκ, όπου επιλέγουμε το “2 DNB” σε απόδοση 2.29 (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Η Νόρτζελαντ είναι από τις ομάδες που πιθανότατα θα παραμείνουν αδιάφορες έως και το τέλος του πρωταθλήματος. Δεν υπάρχει σχεδόν καμία πιθανότητα να κινδυνέψει με υποβιβασμό ενώ παράλληλα βρίσκεται στο -11 από την 3η θέση που οδηγεί στην Ευρώπη, με ένα ματς λιγότερο και μόνο με νίκη θα μπορεί να ελπίζει σε αυτόν τον στόχο. Εντός έδρας πάντως έχει κερδίσει Μίντιλαντ και Κοπεγχάγη στα δύο πιο πρόσφατα ματς της και έχει κάθε λόγο να ελπίζει σε κάτι καλό. Στον αντίποδα, μπορεί τα προβλήματα να είναι πάρα πολλά για την Έσμπιεργκ, με τους Πάλσον, Νόρντβικ, Μενσά, Φαν Μπιούρεν, Λινγκ, Σέντερ και Λάουρσεν να λείπουν λόγω τραυματισμών, αλλά η ομάδα τα πηγαίνει περίφημα, έχοντας μαζέψει 10 βαθμούς στα τελευταία τέσσερα ματς (3-1-0). Βοήθησε πολύ η επιστροφή του Γιόργκενσεν, ενώ σημαντικό ρόλο έπαιξε και η πολύ καλή άμυνα, καθώς έχει δεχτεί μόλις ένα γκολ σε τέσσερα ματς και είναι στο +14 από τον υποβιβασμό με έναν αγώνα λιγότερο. Θεωρούμε ότι το μομέντουμ ευνοεί την Έσμπιεργκ και θα πάμε με το 2 DNB.

Άσσος για την Έρεμπρο

Ολοκληρώνουμε τις προτάσεις μας με την αναμέτρηση Έρεμπρο – Γιόνσεπινγκ, όπου θα επιλέξουμε τον “άσσο” σε απόδοση 2.05. Με σούπερ εμφάνιση στο δεύτερο μέρος του παιχνιδιού με τη Χέλσινγκμποργκ, η Έρεμπρο κατάφερε να αποδράσει από το “Ολύμπια” με τους τρεις βαθμούς της νίκης. Νωχελική στο πρώτο μέρος, βρέθηκε πίσω στο σκορ με γκολ στο 18’. Στο δεύτερο μέρος μπήκε μεταμορφωμένη, ισοφάρισε στο 53’, έκανε το 1-2 στο 85’ και τη μεγάλη νίκη για το σύνολο του Άξεν ολοκλήρωσε ο Αλχασάν Καμαρά με πέναλτι στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων (94’). Πρώτη επικράτηση για φέτος μετά την απογοητευτική εμφάνιση και ήττα από τη Τζουργκάρντεν (0-2 εντός έδρας). Κράτησε αναλλοίωτο τον περσινό της κορμό και με την προσθήκη του Άλμπεμπακ (αμυντικός, Μπρόντμπι) δείχνει ουσιαστικά ενισχυμένη. Στον αντίποδα, η έκπληξη, μέχρι στιγμής, της φετινής Allsvenskan ακούει στο όνομα Γιόνσεπινγκ. Πέτυχε τεράστια νίκη με 3-2 επί της Μάλμε, στο πρώτο παιχνίδι στην έδρα της για το πρωτάθλημα, όπου ο κόσμος τη βοήθησε τα μέγιστα για να πετύχει το στόχο της. Μοίρασε συγχαρητήρια ο τεχνικός Τέλιν, ούτε ο ίδιος φανταζόταν ένα τέτοιο ονειρικό ξεκίνημα στα “μεγάλα σαλόνια”. Βέβαια αυτή η νίκη μπορεί να μη σημαίνει και τίποτα, γι’ αυτό και σήμερα θα επιλέξουμε τη νίκη των γηπεδούχων.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις