Αναστασίου: «Ένα ατομικό λάθος έδωσε τη νίκη στον Βόλο»

Δυσαρεστημένος εμφανίστηκε σε δηλώσεις του μετά την ήττα από τον Βόλο, ο προπονητής του Παναιτωλικού, Γιάννης Αναστασίου, ο οποίο έθιξε θέμα λάθος νοοτροπίας στην ομάδα του.

Τόνισε πως ο Καρέλης κρέμασε την ομάδα του μετά την κόκκινη κάρτα που δέχθηκε στο 44′, προσθέτοντας πως οι παίκτες του πρέπει να μάθουν να διαχειρίζονται τα παιχνίδια και να μην τιμωρούν τους εαυτούς τους σε κάθε ματς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του Παναιτωλικού:

«Είναι λες και δεν το πιστεύουμε. Πρέπει να αλλάξουμε νοοτροπία. Μετά το 2-0 σταματήσαμε να κάνουμε αυτά που είπαμε. Γυρίσαμε να αμυνθούμε χωρίς να υπάρχει εντολή. Ο Βόλος μας απειλούσε και είχαμε προβλήματα από τη δεξιά μεριά. Κλείσαμε τον Φερνάντες, αλλά ο Βόλος μπήκε στο παιχνίδι. Η απόφαση του Καρέλη κρέμασε την ομάδα. Στο δεύτερο μέρος η διαχείριση που κάναμε ήταν καλή, αλλά από ένα ατομικό λάθος δώσαμε τη νίκη στον Βόλο. Τα λάθη αυτά κόστισαν. Ήταν κρίμα γιατί ο κόσμος στήριξε την ομάδα και τα παιδιά προσπάθησαν αλλά μερικές φορές το μυαλό μας δεν λειτουργεί όπως πρέπει και τιμωρούμε τους εαυτούς μας».

«Σε κάθε ματς τρώμε γκολ γιατί δεν έχουμε σταθερότητα στην άμυνα και αυτό έχει να κάνει με τη συνολική λειτουργία της ομάδας. Αμυνόμασταν με τα μάτια κόντρα σε μια ποιοτική ομάδα. Δεν υπήρχε λόγος μετά το 2-0 να γυρίσουμε τόσο πίσω. Πρέπει να μάθουμε να διαχειριζόμαστε τα παιχνίδια και να μην τιμωρούμε τους εαυτούς μας κάθε φορά».

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις