Άφησε βαθμούς στη Λαμία η Κέρκυρα

Το εντός έδρας αήττητο της διατήρησε η Λαμία, η οποία υποχρεώσε την Κέρκυρα στην τρίτη της εκτός έδρας ισοπαλία και συνολικά τέταρτη στο πρωτάθλημα. Στα του αγώνα η ομάδα του Δημήτρη Σπανού μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι από τους Φαίακες, και μόλις στο 4΄ έφτασε κοντά στο να ανοίξει το σκορ, το σουτ όμως του Μίλιεβιτς σταμάτησε στο δεξί δοκάρι τη εστίας του Κουτζαβασίλη. Αυτό το οποίο δεν κατάφεραν σε εκείνο το χρονικό σημείο του αγώνα οι «κυανόλευκοι», το πέτυχαν στο 8΄ με την προβολή του Πίντο.

Έπειτα από το γρήγορο αυτό το τέρμα οι γηπεδούχοι, συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό προκειμένου να φτάσουν στο 2-0, στο 15΄ όμως ο Μίλιεβιτς σημάδεψε εκ νέου το δοκάρι της εστίας του Κουτζαβασίλη αυτή την φορά σε εκτέλεση κόρνερ. Ότι δεν μπόρεσαν να κάνουν σε εκείνο το χρονικό σημείο της αναμέτρησης οι Φθιωτείς, το έκαναν στο 29΄ οι νησιώτες με σουτ του Αρναρέλλης φέρνοντας με τον τρόπο αυτό το ματς στα ίσα.

Νωρίτερα και πιο συγκεκριμένα στο 22΄ σουτ του Ντουαλά κατέληξε άουτ, ενώ στο 45΄+1’η Λαμία έχασε σημαντική ευκαιρία να ανακτήσει και πάλι το προβάδισμα στο σκορ, το σουτ όμως του Σιατραβάνη αποκρούστηκε από τον Κουτζαβασίλη με το υπάρχον σκορ να μένει ως έχει μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου. Στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 51΄ η Λαμία έφτασε και πάλι κοντά στο γκολ, ο Πίντο όμως από κοντά δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 54΄ οι γηπεδούχοι έμειναν με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Καραλή με 2η κίτρινη κάρτα, καθώς στην προσπάθεια του να διεκδικήσει την μπάλα από τον Γκόμες τον χτύπησε με το χέρι του στο πρόσωπο. Από το σημείο εκείνο και μετά ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, καθώς πλήν του σουτ του Παμλίδη το οποίο μπλόκαρε με ευκολία ο Πίτκας , δεν υπήρξε κάποια άλλη αξιόλογη φάση στο παιχνιδι με συνέπεια το υπάρχον αποτέλεσμα να μείνει ως έχει μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Φουκάκη.

ΛΑΜΙΑ (Δημήτρης Σπανός): Πίτκας, Ζουλιώτης, Κυριακόπουλος, Ντάσιος, Γιαλούσης, Μπαλού, Τζόκιτς (68′ Σιλιγαρδάκης), Σιατραβάνης (90’+1′ Μπουλούλης), Μίλιεβιτς (82′ Νεόφυτος), Καραλής, Πίντο.

ΚΕΡΚΥΡΑ (Αλέκος Βοσνιάδης): Κουτζαβασιλης, Γκόμεζ, Ντιόγκο, Βενέτης, Ιωάννου, Κόντος (46′ Καρντόσο), Ντουαλά (67′ Μπαλντοβαλίεφ), Νίκιτς, Παμλίδης, Ζορμπάς (78′ Σουάνης), Αρναρέλλης.

sdna.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις