Για τη ΝΙΚΗ-πρόκριση στο κατάμεστο Στάδιο του Αγίου Νικολάου (pregame)

Με αποκλειστικό στόχο την πρόκριση στην 5η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος θα παραταχθεί, σήμερα στις  4 μ.μ., στο Δημοτικό Στάδιο του Αγίου Νικολάου, η Νίκη Βόλου. Αντίπαλός της ο Άγιος Νικόλαος που στην προηγούμενη φάση του θεσμού, πέταξε εκτός μία ομάδα της Σούπερ Λιγκ 2, την Επισκοπή. Η κρητική ομάδα εξελίσσεται σε ομάδα του Κυπέλλου καθώς πέρυσι έφτασε μέχρι τους “16” όπου πάλεψε στα ίσια απέναντι στην Αναγέννηση Καρδίτσας.

Η Νίκη Βόλου βρίσκεται από το Σάββατο το πρωί στην Κρήτη και χθες το μεσημέρι πραγματοποίησε προπόνηση στο γήπεδο που θα γίνει ο σημερινός αγώνας. Ο αγωνιστικός χώρος είναι σε πολύ καλή κατάσταση ενώ οι κερκίδες του Δημοτικού Σταδίου του Αγίου Νικολάου αναμένεται να γεμίσουν από κόσμο.

Τηλεοπτικό το ματς

Μείνετε συντονισμένοι στο goalpost.gr για να δείτε σε ζωντανή, διαδικτυακή μετάδοση τον αγώνα Κυπέλλου μεταξύ του Αγίου Νικολάου και της Νίκης Βόλου

Η αποστολή της Νίκης

Με 20 ποδοσφαιριστές έχει ταξιδέψει η Νίκη Βόλου στην Κρήτη. Εκτός αποστολής έμειναν οι Μιράντα (θλάση), Τζιώρας, Γρομητσάρης, Μιλούνοβιτς και Μισυρλής.

Οι 20μελής αποστολή αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Μπάγιτς, Μπουργάνης, Τοπαλίδης, Κάσσος, Δημητρίου, Αναστασίου, Λογαράς, Δεληζήσης, Ανδρέου, Κριμιτζάς, Κυριακίδης, Παναγιωτίδης, Τσουκαλάς, Γαβριηλίδης, Μορέιρα, Ολαϊζόλα, Ροχάνο, Σιαφά, Μπάλλας, Μέτσε

Ο Άγιος Νικόλαος

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του grandsport.gr για τον Άγιο Νικόλαο: Με τον Στάθη Λάμπρου να συμπεριλαμβάνεται κανονικά στην αποστολή αλλά και αρκετά -γνωστά- προβλήματα, ολοκλήρωσε τη προετοιμασία του ο ΑΟΑΝ παρουσία του διοικητικού του ηγέτη Λάμπρου Μαρη, για το αυριανό παιχνίδι Κυπέλλου με αντίπαλο τη Νίκη Βόλου.

Οι Λασιθιώτες, ολοκλήρωσαν νωρίς σήμερα το πρωί τη προετοιμασία τους, με τον Μανώλη Σκύβαλο να μην μπορεί να υπολογίζει στους Μποτέ, Μαρκάκη, Κουτούζος, Τσανάι και Γκρέμο, ενώ αντιθέτως, στην αποστολή συμπεριλήφθηκε τόσο ο Πιθαρούλης αλλά και ο νεοαποκτηθέντας Στάθης Λάμπρου.

Ουσιαστικά, οι… διαθέσιμοι «ετοιμοπόλεμοι» είναι οι: Γιαγκιόζης, Χαραλαμπάκης, Κασωτάκης, Μότσος, Χύσι, Φουκαράκης, Ζέλιος, Πάγια, Μπαράτα, Μελισσόπουλος, Τζιλάι, Νοκάι, Μερκούρι, Γωνιωτάκης, Μαυρογιαννάκης, Πλουσής, Πιθαρούλης, Δολαψάκης, Κίτος.

Οι διαιτητές

Ο Γιώργος Πετεμτζής από την ΕΠΣ Ηρακλείου θα διευθύνει την αναμέτρηση της Νίκης Βόλου με τον ΑΟ Αγίου Νικολάου. Βοηθοί του θα είναι οι Δημήτρης Μαυρούδης και Κωνσταντίνος Μάτσας επίσης από την ΕΠΣ Ηρακλείου. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Χρήστος Κρασαγάκης (Ηρακλείου) και παρατηρητής του αγώνα ορίστηκε ο Εμμανουήλ Παπαδάκης (Λασιθίου).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις