Στο 90′ σταμάτησε το σερί του ΑΟΤ

Σερί ήταν και πάει… Δεν ήρθε για τα Τρίκαλα η πέμπτη νίκη στη σειρά το απόγευμα της Δευτέρας (11/4), αφού τα Χανιά πάλεψαν πολύ και κατάφεραν έστω και στο τέλος να πάρουν τον βαθμό ισοφαρίζοντας σε 2-2.

Οι Θεσσαλοί έψαχναν άλλη μία νίκη προκειμένου να συνεχίσουν να βρίσκονται ψηλά και να είναι σε θέση να εκμεταλλευτούν την αφαίρεση βαθμών του Απόλλωνα Σμύρνης, όμως, δεν τα κατάφεραν.

Κόντρα σε μία ομάδα που έπαιζε την επιβίωσή της, δεν είχαν το απαιτούμενο πάθος και το πλήρωσαν. Οι Κρητικοί έκαναν πολύ καλό ματς μετά από καιρό και επιβραβεύτηκαν με τον βαθμό.

Αυτή ήταν η δεύτερη ισοπαλία στη σειρά για εκείνους και με αυτό τον τρόπο κατάφεραν να αυξήσουν τη διαφορά τους από τη ζώνη του υποβιβασμού στη μάχη που δίνουν για να παραμείνουν στην κατηγορία. Κλειδί τα στημένα του Μασάδο, ο οποίος βοήθησε πολύ με τις εκτελέσεις του.

Γκολ με το καλημέρα πέτυχαν τα Τρίκαλα, τα οποία μέσα στα πρώτα δευτερόλεπτα άνοιξαν το σκορ με πλασέ του Κουσκουνά. Αυτό τους έδωσε μεγάλη ψυχολογική ώθηση και στα επόμενα λεπτά πατούσαν πολύ καλύτερα.

Οι γηπεδούχοι πάγωσαν, αλλά μετά το δεκάλεπτο συνήλθαν και στο 14′ κέρδισαν πέναλτι. Ο Γκέσιος, ο οποίος το κέρδισε, το εκτέλεσε εύστοχα στο 16′, ενώ ένα λεπτό μετά χάθηκε μεγάλη ευκαιρία για την ανατροπή με τον Τσούτση.

Πάνω που το παιχνίδι πήρε φωτιά, ήρθε η διακοπή λόγω της έντασης στον αγωνιστικό χώρο και η αποβολή του Ψιμουλάκη από τον πάγκο των Θεσσαλών. Στα επόμενα λεπτά οι δύο ομάδες προσπάθησαν να πατήσουν περιοχή και να απειλήσουν, αλλά δεν τα κατάφεραν. Το αποτέλεσμα ήταν να μην μπει γκολ και να πάνε στα αποδυτήρια ισόπαλες.

Πολύ γρήγορος ήταν ο ρυθμός στο δεύτερο ημίχρονο. Το ματς άνοιξε με τις δύο ομάδες να ψάχνουν το γκολ. Ο Ψιμουλάκης έκανε δύο αλλαγές μήπως και βελτιωθεί η εικόνα του ΑΟΤ, αλλά το αποτέλεσμα δεν ήταν το αναμενόμενο.

Τα Χανιά έπαιζαν πολύ καλά και με τα στημένα του Μασάδο απειλούσαν συνεχώς. Είχαν μεγάλο πρόβλημα οι φιλοξενούμενοι στις στατικές φάσεις. Έχαναν τους παίκτες τους και δύο φορές μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα ο Χιώτης ήταν εκείνος που κράτησε την ομάδα του.

Τα Τρίκαλα δεν απειλούσαν, ο ΑΟΧ έδειχνε ότι από κάποιο στημένο μπορεί να σκοράρει, αλλά τελικά το γκολ ήρθε στο 84′ για τους φιλοξενούμενους με τον Ριζογιάννη να εκτελεί εύστοχα πέναλτι. Παρεμπιπτόντως, διαμαρτυρήθηκαν έντονα για την απόφαση οι γηπεδούχοι, οι οποίοι βρήκαν το ψυχικό σθένος και ισοφάρισαν στο 90′ με προβολή του Δεινόπαπα από κοντά. Στις καθυστερήσεις ο Ιωαννίδης αποβλήθηκε αφήνοντας με 10 τα Χανιά, αλλά αυτό δεν τους κόστισε, αφού πήραν τον βαθμό.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Μουρτζάκης (Ηρακλείου), βοηθοί του οι Μήταρης (Αν. Αττικής) και Πάγκαλος (Λασιθίου), ενώ τέταρτος ήταν ο Σταυρουλάκης (Ρεθύμνου).

Κίτρινες: 18′ Μπριλάκης, 42′ Γκέσιος, 53′ Χατζηλιάδης, 77′ Ιωαννίδης, 69′ Μασάδο, 74′ Δεινόπαπας, 83′ Σάντερσον – 15′ Μουμίν, 20′ Χιώτης, 72′ Βρούτσινα, 77′ Σαρακατσάνος, 90′ Χαροντάκης

Κίκκινη: 90’+1 Ιωαννίδης

ΧΑΝΙΑ (Θωμάς Γράφας): Πρίφτης, Ιωαννίδης, Μπριλάκης, Καρτσαμπάς, Παγώνης, Μασάδο, Σάντερσον, Χατζηλιάδης (73′ Νάκας)(90’+3 Καμινιώτης), Δεινόπαπας, Τσούτσης, Γκέσιος.

ΤΡΙΚΑΛΑ (Σταύρος Ψιμουλάκης): Χιώτης, Ριζογιάννης, Νιάρος (46′ Γκμπαλέ), Παπαπαναγιώτου, Σαρακατσάνος, Μουμίν, Σερτζίνιο, Βρούτσινα (73′ Χαροντάκης), Ναβάρο (46′ Δουκάκης), Στεφάνοβιτς, Κουσκουνάς.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις