Θετικό το κλίμα για Ολυμπιακό Β. στη συνάντηση με Κοντονή

Η συνάντηση της επιτροπής του Ολυμπιακού Βόλου με τον υφυπουργό Αθλητισμού Σταύρο Κοντονή πραγματοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα (11/4) παρουσία αντιπροσωπείας του Γ.Σ. Εργοτέλη. Στη συνάντηση το «παρών» έδωσαν η υφυπουργός Μεταφορών και Υποδομών…

…κα Μαρίνα Χρυσοβελώνη και οι βουλευτές Μαγνησίας Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος και Χρήστος Μπουκώρος.
Από πλευράς υφυπουργείου παραβρέθηκαν ο ειδικός σύμβουλος του κ. Σταύρου Κοντονή και δύο μέλη της νομοπαρασκευαστικής επιτροπής. Οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού και του Εργοτέλη ανέπτυξαν τις θέσεις τους σε ότι έχει να κάνει με τα χρέη των ΠΑΕ, ζητώντας να μην βαραίνουν τις νέες διοικήσεις που θα αναλάβουν, όταν οι ομάδες επιστρέψουν στις επαγγελματικές κατηγορίες. Η συζήτηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα, με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να δηλώνουν αισιόδοξοι πως η Πολιτεία θα κοιτάξει σοβαρό το θέμα (δεν είναι μόνο ο Ολυμπιακός και ο Εργοτέλης που αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα) και ο νέος αθλητικός νόμος δεν θα αποτελέσει ταφόπλακα για τις ομάδες που υποβιβάζονται στις ερασιτεχνικές κατηγορίες λόγω χρεών.
Στη συνέχεια η αντιπροσωπεία του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου συναντήθηκε στη Βουλή με την βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας και υπεύθυνη του κοινοβουλευτικού τομέα αθλητισμού κα. Άννα Καραμανλή, η οποία ήταν θετική στην κατεύθυνση που κινείται ο Ολυμπιακός για το θέμα των χρεών και συμφώνησε με τα όσα αναφέρονται στο υπόμνημα που είχε καταθέσει νωρίτερα ο Ολυμπιακός.
Αντίθετα, δεν κατέστη δυνατό να πραγματοποιηθεί συνάντηση με το βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Πέτρο Κωνσταντινέα, ο οποίος απουσίαζε εκτός Αθηνών.
Μέχρι τις 27 Απριλίου είναι η καταληκτική ημερομηνία στην οποία θα πρέπει να έχουν ενεργοποιηθεί τα μέλη του Ερασιτέχνη, τα οποία δεν είναι τακτοποιημένα οικονομικά και να πραγματοποιηθούν εγγραφές νέων μελών, προκειμένου μετά το Πάσχα να πραγματοποιηθεί η γενική συνέλευση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937. Εκεί αναμένει η διοίκηση του Ερασιτέχνη να υπάρξει ενδιαφέρον από άτομο ή άτομα για την ανάληψη και λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος, προκειμένου ο Ολυμπιακός να αρχίσει από το μηδέν την προσπάθεια για την επιστροφή στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις