Δεληζήσης: «Δεν μπήκαμε καθόλου στο παιχνίδι»

“Συγγνώμη” από τον κόσμο της Νίκης ζήτησε ο Γιώργος Δεληζήσης, μετά την ήττα-αποκλεισμό από τον Άγιο Νικόλαο, στην Κρήτη. Ο έμπειρος στόπερ παραδέχθηκε πως η ομάδα του δεν μπήκε ποτέ στο παιχνίδι και εξέφρασε την πεποίθηση πως στο πρωτάθλημα θα δείξει καλύτερο πρόσωπο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Δεληζήση όπως αποδόθηκαν από το goalpost.gr:

«Ένα παιχνίδι που δεν παρουσιαστήκαμε όπως θα έπρεπε. Τα φαβορί πάντα βγαίνουν στο γήπεδο κι όχι βάσει κατηγορίας. Δεν μπήκαμε καθόλου στο παιχνίδι, από δικά μας λάθη δεχθήκαμε δύο γκολ κι έτσι χάσαμε το παιχνίδι.

Ζητάμε συγγνώμη από τον κόσμο μας. Δεν αποτελεί δικαιολογία ότι ήταν χαμηλότερης κατηγορίας ο αντίπαλος, θα έπρεπε να παρουσιαστούμε πανέτοιμοι. Είναι ένας θεσμός που δεν μπορούμε να πάρουμε το Κύπελλο, αλλά θα έπρεπε να προχωρήσουμε περισσότερο».

Για το πού οφείλεται η νευρικότητα:

«Αυτό είναι κάτι που θα το δούμε, θα μιλήσουμε, θα διορθώσουμε τα λάθη μας και πιστεύω πως στο πρωτάθλημα θα δείξουμε ένα καλύτερο πρόσωπο».

Αν περίμεναν ο αντίπαλος να είναι τόσο δυνατός:

«Ναι το περιμέναμε. Όπως το σχεδιάσαμε βγήκε. Από δικά μας λάθη μείναμε πίσω στο σκορ, αλλά αυτό που μας απασχολεί είναι πως δεν αντιδράσαμε όπως θα έπρεπε».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις