Γιόρτασε τα 300 με δύο γκολ ο Τσοκάνης

Ο Τάσος Τσοκάνης στην αναμέτρηση του Σαββάτου (8/10/22) με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο βρήκε δίχτυα δύο φορές για πρώτη φορά στην καριέρα του στην Super League και γιόρτασε με τον καλύτερο τρόπο τις 300 επίσημες συμμετοχές του σε όλες τις διοργανώσεις και σε όλες τις επαγγελματικές κατηγορίες που έχει αγωνιστεί.

Από τις 12 Σεπτεμβρίου 2010, όταν μπήκε στο γήπεδο για πρώτη φορά ως επαγγελματίας στην αναμέτρηση Ηρακλής Ψαχνών – Κεραυνός Κερατέας 1-0 για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, μέχρι και το παιχνίδι στο Αγρίνιο μεσολάβησαν 12 χρόνια και πλέον έχει 300 επίσημα παιχνίδια που μοιράζονται σε 259 για το πρωτάθλημα, 35 για το Κύπελλο Ελλάδος και 6 για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Στην Super League έχει 216 συμμετοχές και έχει σημειώσει επτά τέρματα, τα τέσσερα σε εκτός έδρας αναμετρήσεις των ομάδων του.

Στην Super League έκανε το ντεμπούτο του στις 26 Αυγούστου 2012 στην αναμέτρηση Κέρκυρα – Ατρόμητος 0-2 με τον Άκη Μάντζιο να του δίνει το χρίσμα.

Συνέχισε την καριέρα του στο Απόλλωνα Σμύρνης, τον Αστέρα Τρίπολης, τον Παναιτωλικό και τα τέσσερα τελευταία χρόνια βρίσκεται στον Βόλο. Με την ομάδα της Μαγνησίας έχει 83 συμμετοχές και είναι στην κορυφή του σχετικού πίνακα με τους Έλληνες ποδοσφαιριστές, ενώ μπροστά του είναι μόνο ο Φεράρι, ο οποίος έχει αγωνιστεί σε 90 ματς πρωταθλήματος με τον Βόλο.

Στις συνολικές συμμετοχές του υπάρχουν και 44 αγώνες και 8 γκολ με τον Ηρακλή Ψαχνών σε Γ’ Εθνική (20-1), Β’ Εθνική (23-7) και Κύπελλο Ελλάδος (1-0).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις