Ν. Τσεκούρας: Άμεσα να ξεκινήσει η εκκαθάριση της ΠΑΕ

Πάνω από δυόμισι ώρες οι εκπρόσωποι του Ολυμπιακού Βόλου συζήτησαν με τον υφυπουργό αθλητισμού Σταύρο Κοντονή, τον ειδικό σύμβουλο του υφυπουργό και τα δύο μέλη της νομοπαρασκευαστικής επιτροπής, το θέμα των χρεών των ΠΑΕ και τι προβλέπεται να ισχύσει, με βάση το το νέο αθλητικό νομοσχέδιο, το οποίο άμεσα…

…θα δημοσιοποιηθεί προς διαβούλευση και στη συνέχεια το σχέδιο νόμου θα κατατεθεί στη Βουλή για ψήφιση.
«Οι επαφές στην Αθήνα συνεχίστηκαν από πλευράς αντιπροσωπείας του Ερασιτέχνη και η συνάντηση με τον κ. Κοντονή έγινε σε πολύ καλό κλίμα. Διακρίναμε διάθεση από πλευράς Πολιτείας να δώσει τη δυνατότητα στον Ολυμπιακό και στις υπόλοιπες ομάδες που βρίσκονται στην ίδια θέση, να πραγματοποιήσουν ένα νέο ξεκίνημα. Δεν πρόκειται, ωστόσο, να χαριστούν τα χρέη. Το πιθανότερο είναι να επιμεριστούν στα άτομα που διαχειρίστηκαν την ΠΑΕ τα προηγούμενα χρόνια. Είναι γεγονός πως όλοι τους έβαλαν χρήματα στον Ολυμπιακό και μάλιστα ορισμένοι «μάτωσαν» – πραγματικά – οικονομικά, βοηθώντας τον σύλλογο σε δύσκολες εποχές.
Θα πρέπει άμεσα να ξεκινήσει η εκκαθάριση της ΠΑΕ και να ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατόν. Είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να μπορέσει ο Ολυμπιακός να επιστρέψει στις επαγγελματικές κατηγορίες, εφόσον βέβαια πρωταγωνιστήσει τη νέα χρονιά στην Γ’ Εθνική και πάρει το εισιτήριο της ανόδου. Είμαστε αισιόδοξοι πως όλα θα πάνε καλά και είναι σημαντικό να δούμε ξανά την αγαπημένη μας ομάδα να αγωνίζεται στο γήπεδο» τόνισε με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Θεσσαλία» ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, ο οποίος ήταν μεταξύ των μελών του Ολυμπιακού Βόλου που μετέβησαν στην Αθήνα και συναντήθηκαν με τον υφυπουργό αθλητισμού Σταύρο Κοντονή.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις