Κοσμάτος: “Έπρεπε να βρούμε καλύτερες επιλογές στην επίθεση”

Παράπονα από την απόδοση της ομάδας του στο παιχνίδι της πρεμιέρας με τον ΑΟ Τρίκαλα είχε ο Γιώργος Κοσμάτος. Ο τεχνικός της Αγριάς στάθηκε στα αβίαστα λάθη των παικτών αλλά και στις λάθος επιλογές στην επιλογές στην επίθεση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιώργος Κοσμάτος όπως αποδόθηκαν από το goalpost.gr:

“Σίγουρα, ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Ο ΑΟΤ είναι μία πολύ καλή ομάδα που έχει στόχο να πρωταγωνιστήσει. Ιδιαίτερα στην έδρα του, γίνεται πάρα πολύ δυνατός. Εμείς είχαμε προετοιμαστεί να τον κοντράρουμε, δεν είμαι ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας μου. Κάναμε πολλά αβίαστα λάθη.

Είχαμε και δύο ατυχίες, με τον Παντελή Φύκα, ο οποίος, με το που μπήκε στον αγώνα, έβγαλε τον αγκώνα του και δεν έπαιξε, ουσιαστικά, καθόλου και με τον Αχιλλέα Βλαχογιάννη, ο οποίος, όταν πήγε να βρει ρυθμό στο ματς, γύρισε το πόδι του. Βέβαια, αυτά δεν είναι δικαιολογίες, ακόμα και χωρίς αυτά τα παιδιά, θα έπρεπε να “παλέψουμε” πιο οργανωμένα το παιχνίδι. Έχω παράπονα, κυρίως, από την επίθεση, έπρεπε να βρούμε καλύτερες επιλογές, να έχουμε καλύτερη απόδοση και να είμαστε πιο κοντά στο σκορ.

Συγχαρητήρια στα Τρίκαλα, κέρδισαν δίκαια, να έχουν καλή σταδιοδρομία κι εμείς θα πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε, προκειμένου να διορθώσουμε τα λάθη που κάναμε σήμερα”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις