Προγνωστικά Στοιχήματος: Θα το παλέψει η Βόλφσμπουργκ

Ευρωπαϊκή είναι η εβδομάδα που διανύουμε, με σπουδαίες αναμετρήσεις στο σημερινό πρόγραμμα των ρεβάνς για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Θα προσπαθήσει να ανατρέψει την ήττα της περασμένης εβδομάδας (2-0) η Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στη Βόλφσμπουργκ, ιδιαίτερα «ανοιχτό» παιχνίδι θα διεξαχθεί στο Μάντσεστερ ανάμεσα σε Σίτι και Παρί Σεν Ζερμέν. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προτάσεων, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να βρείτε έναν πλήρη οδηγό για τις στοιχηματικές εταιρίες, όπως η Netbet, οι οποίες δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα.

Αντέχουν στη Μαδρίτη οι «λύκοι»

Ξεκινάμε τα προγνωστικά μας με την αναμέτρηση Ρεάλ Μαδρίτης – Βόλφσμπουργκ, όπου επιλέγουμε το χάντικαπ +2 γκολ των Γερμανών σε απόδοση 2.05 (Το στοίχημα επιβεβαιώνεται σε περίπτωση νίκης της Βόλφσμπουργκ, ισοπαλίας ή ήττας της με 1 γκολ διαφορά. Αν η Βόλφσμπουργκ ηττηθεί με 2 γκολ διαφορά, τότε μας επιστρέφεται το ποντάρισμα). Έτοιμοι για μία μεγάλη ανατροπή δηλώνουν στο “στρατόπεδο” της Ρεάλ Μαδρίτης, με τη “βασίλισσα” να καλείται απόψε να “γυρίσει” το εις βάρος της 2-0 του πρώτου αγώνα, προκειμένου να πάρει το εισιτήριο για τα ημιτελικά του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ. Είκοσι δύο φορές στο παρελθόν έχουν πετύχει οι Μαδριλένοι τέτοιου είδους ανατροπή σε διπλά παιχνίδια, 16 φορές δεν τα κατάφεραν (μεταξύ άλλων στις πέντε τελευταίες περιπτώσεις). Πάντως, στην ομάδα επικρατεί κλίμα ενότητας, κάτι που φάνηκε και από τη χθεσινή ολιγόλεπτη επίσκεψη του Προέδρου Φλορεντίνο Πέρεθ στην προπόνηση. Το θετικό στοιχείο για τη “βασίλισσα” ενόψει του σημερινού ματς είναι ότι μετρά 4/4 εντός έδρας νίκες στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ, έχοντας μάλιστα κρατήσει ανέπαφη εστία και στα τέσσερα παιχνίδια (σκοράροντας συνολικά 16 γκολ σε αυτό το καρέ αγώνων). Παράλληλα, η ήττα της Μπαρτσελόνα από τη Σοσιεδάδ το περασμένο σαββατοκύριακο – σε συνδυασμό με το νικηφόρο 4-0 της Ρεάλ επί της Έιμπαρ – ανανέωσε τις ελπίδες στην κούρσα τίτλου της Πριμέρα Ντιβιζιόν, με τη Ρεάλ να πλησιάσει στο -4 από τους “μπλαουγκράνα”. Η Βόλφσμουργκ, από την πλευρά της, θέλει σήμερα να δώσει συνέχεια σε μία εξαιρετική φετινή πορεία, στη δεύτερη μόλις συμμετοχή της στη διοργάνωση (μετά το ντεμπούτο της σεζόν 2009/10). Συμμετέχει για τρίτη φορά σε προημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης και ελπίζει ότι θα είναι η “φαρμακερή”, έχοντας υποστεί τον αποκλεισμό στις δύο προηγούμενες περιπτώσεις. Το 2-0 της Γερμανίας δίνει ένα μεγάλο αβαντάζ στο συγκρότημα του Ντίτερ Χέκινγκ ενόψει της σημερινής ρεβάνς, όμως παράλληλα υπάρχει η… γνώση ότι η Ρεάλ μπορεί να… πετύχει τα πάντα μέσα στο “Μπερναμπέου”. Οι “λύκοι” έχουν συνδυάσει με νίκες τα δύο τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια τους στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ (0-2 επί ΤΣΣΚΑ Μόσχας, 2-3 επί Γάνδης), ενώ είχαν ξεκινήσει με δύο εκτός έδρας ήττες. Βέβαια, αυτές οι δύο ήττες είναι και οι μοναδικές στις τελευταίες εννιά ευρωπαϊκές εξόδους τους (ανεξαρτήτως διοργάνωσης, 5-2-2).

Εύκολη νίκη για τη Μίντλεσμπρο

Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση Μίντλεσμπρο – Ρέντινγκ, όπου επιλέγουμε το χάντικαπ -1 γκολ των γηπεδούχων σε απόδοση 2.05 (Το στοίχημα επιβεβαιώνεται σε περίπτωση νίκης της Μίντλεσμπρο με 2 γκολ διαφορά και πάνω. Αν η Μίντλεσμπρο κερδίσει με 1 γκολ διαφορά, τότε μας επιστρέφεται το ποντάρισμα). Από τέσσερις σερί νίκες προέρχεται η Μίντλεσμπρο στο πρωτάθλημα. Πιο συγκεκριμένα αφού δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Τσάρλτον (2-0 εκτός έδρας) στις 13 Μαρτίου επικράτησε των Χαλ (1-0 εντός έδρας), ΚΠΡ (3-2 εκτός έδρας), Χάντερσφιλντ (3-0 εντός έδρας) και Πρέστον (1-0 εντός έδρας). Το συγκρότημα του Καράνκα έχει απόψε την ευκαιρία να επιστρέψει μετά από καιρό στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με μία νίκη επί της Ρέντινγκ, ξεπερνώντας την Μπέρνλι που βρίσκεται ένα βαθμό πάνω της έχοντας παιχνίδι περισσότερο. Αήττητοι παραμένουν οι «κόκκινοι» στις έξι τελευταίες εντός έδρας αναμετρήσεις που έδωσαν για την ίδια διοργάνωση, στις οποίες σημείωσαν πέντε νίκες και μία ισοπαλία. Στον αντίποδα, μετά από τρεις αγωνιστικές, στις οποίες σημείωσε δύο νίκες και μία ισοπαλία, η Ρέντινγκ επέστρεψε στα αρνητικά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα. Πιο συγκεκριμένα αφού μοιράστηκε από ένα βαθμό με την Κάρντιφ (1-1 εντός έδρας), και επικράτησε των Μπόλτον (1-0 εκτός έδρας) και Νότιγχαμ Φόρεστ (2-1 εντός έδρας), το συγκρότημα του ΜακΝτέρμοτ δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Μπέρμιγχαμ το Σάββατο (9/4), γνωρίζοντας την εντός έδρας ήττα με 2-0. Στις πέντε τελευταίες εκτός έδρας αναμετρήσεις που έδωσε η Ρέντινγκ για την ίδια διοργάνωση σημείωσε δύο νίκες και τρεις ήττες.

Επιλογή από Ευρωλίγκα

Ολοκληρώνουμε τις προτάσεις μας απ’ την Ευρωλίγκα και την αναμέτρηση Φενέρμπαχτσε – Ρεάλ Μαδρίτης, όπου θα επιλέξουμε το Under 10.5 πόντους για τον Πέρο Άντιτς σε απόδοση 1.91. Ο Άντιτς έχει παίξει φέτος 18 αγώνες στην Euroleague με μέσο όρο 7.9 πόντους ανά αγώνα και στο ΤΟΡ-16 έπαιξε οκτώ αγώνες με μέσο όρο 9.3 πόντους ανά αγώνα, ενώ στο τουρκικό πρωτάθλημα σκοράρει 7.3 πόντους σε 14 αγώνες που έχει αγωνιστεί. Ο Άντιτς είχε τραυματιστεί νωρίς στο ΤΟΡ-16 και έχασε τους αγώνες από την πέμπτη μέχρι την ενδέκατη αγωνιστική. Όταν επέστρεψε έδωσε τους τρεις αδιάφορους αγώνες με Τσεντεβίτα, Εφές και Μάλαγα και σκόραρε 6, 13 και 12 πόντους αντίστοιχα παίρνοντας χρόνο συμμετοχής 27, 19 και 22 λεπτά λόγω της απουσίας του Γιαν Βέσελι. Το όριο των 10.5 πόντων είναι λανθασμένο και έχει δοθεί εκεί λόγω της απουσίας του Βέσελι και λόγω των 13 και 12 πόντων που σκόραρε στα δύο τελευταία παιχνίδια του. Στις δύο αναμετρήσεις με Ρεάλ της regular είχε 4 σε 11 λεπτά συμμετοχής και 5 σε 15 λεπτά συμμετοχής. Ο λόγος για αυτά τα χαμηλά νούμερα και τον μικρό χρόνο συμμετοχής είναι διότι όλοι οι παίκτες της Ρεάλ τρέχουν πάρα πολύ και ο Άντιτς δεν μπορεί να ακολουθήσει τέτοιο ματς. Παρομοίως αναμένουμε και το σημερινό ματς και επιλέξαμε το Under 10.5 του Άντιτς.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις