Φιλική ισοπαλία για Πανσερραϊκό

Τον 10ο φιλικό του αγώνα από την έναρξη της προετοιμασίας του, στις 18 Ιουλίου, έδωσε την Τετάρτη(12/10) ο Πανσερραϊκός, που αντιμετώπισε εκτός έδρας τον Απόλλωνα Παραλιμνίου και αναδείχθηκε ισόπαλος με 1-1, με τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο να δίνει χρόνο συμμετοχής σχεδόν σε όλο το διαθέσιμο ρόστερ, ενόψει και του αγώνα Κυπέλλου με την Παναχαϊκή που θα οριστεί την επόμενη εβδομάδα(18-20/10).

Οι “κόκκινοι” δεν κατάφεραν να φανούν ιδιαίτερα απειλητικοί στο επιθετικό κομμάτι, φτάνοντας λίγες φορές με αξιώσεις απέναντι από την αντίπαλη εστία, ωστόσο ήταν αυτοί που άνοιξαν πρώτοι το σκορ στο 55΄ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Σαϊντ, που παραμένει συνεπής στο σκοράρισμα. Λίγα λεπτά αργότερα ωστόσο, στο 61΄, δέχθηκαν την ισοφάριση από τον Τζαμπέγια σε μία στιγμή αδράνειας, για να διαμορφωθεί το τελικό 1-1.

Ανεπίσημο ντεμπούτο με τη φανέλα του Πανσερραϊκού έκαναν οι Ανδρέας Κατσαντώνης, Μασάϊ και Θυμιάνης, με τον τελευταίο να στέκεται άτυχος και να αποχωρεί υποβασταζόμενος λίγα λεπτά μετά την είσοδο του με ενοχλήσεις στη μέση, χωρίς όμως η κατάσταση του να δημιουργεί έντονο προβληματισμό για την ώρα.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ(Δ.Ελευθερόπουλος): Κατσίκας(46΄ Τσομπανίδης), Δεληγιαννίδης(46΄ Ζέρης), Πεταυράκης(62΄ Τσαγκαλίδης), Παπάζογλου(46΄ Γιανναράκης), Παντεκίδης(62΄ Καρασαλίδης), Σιόντης(46΄ Νάτσος), Καραμπέρης(46΄ Θυμιάνης)(52΄ Μασάϊ), Ανάκογλου(62΄ Κανίς), Μούργος(62΄ Μυστακίδης), Στίνα, Σαϊντ(62΄ Κατσαντώνης)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις