«Ανταγωνιστικός από την αρχή ο Ηρακλής Λάρισας»

Μοιράσου το άρθρο

Στην ΕΡΤ και στην εκπομπή «Κόσμος των Σπορ» φιλοξενήθηκε ο τεχνικός διευθυντής του Ηρακλή Λάρισας, Δημήτρης Καπετανόπουλος.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Αν το περίμεναν ότι ο Ηρακλής Λάρισας θα ανέβαινε κατηγορία: «Με το που τερματίσαμε πέρυσι στην πρώτη θέση του ομίλου ευελπιστούσαμε ότι είτε πάρουμε κάποια θέση που οδηγεί απ’ ευθείας στη Super League2 στα μπαράζ είτε βρισκόμασταν στα μπαράζ θα είχαμε ευτυχή κατάληξη, όπως και ευτυχώς έγινε, έστω και αργά. Για πρώτη φορά στην ιστορία του ο Ηρακλής αντιπροσωπεύει τη Λάρισα σε επαγγελματική κατηγορία».

Αν είναι έτοιμη η ομάδα για τη σέντρα στις 6 Νοεμβρίου: «Κάνουμε περίπου δύο μήνες προετοιμασία. Βέβαια ο σχεδιασμός της ομάδας ήταν κάτι ενδιάμεσο σε Β’ και Γ’ Εθνική. Πιστεύω πως θα είχαμε καταφέρει να εντάξουμε στην ομάδα μας περισσότερους ποδοσφαιριστές με εμπειρία από τη Β’ Εθνική, που είναι μια δύσκολη και ιδιαίτερη κατηγορία, αν γνωρίζαμε ότι σίγουρα θα αγωνιζόμασταν στην SL2. Πολλοί προτιμούσαν να πάνε σίγουρα σε μια ομάδα της SL2, παρά σε εμάς που μπορεί να αγωνιζόμασταν και στη Γ’ Εθνική. Αυτό σίγουρα ήταν κάτι δύσκολο που αντιμετωπίσαμε και κατορθώσαμε να δημιουργήσουμε μία πολύ αξιοπρεπή ομάδα. Ο προπονητής μας ο κ. Διλμπέρης έχει δουλέψει πολύ αυτό το διάστημα. Θα έχουμε και την περίοδο του Δεκεμβρίου – Ιανουαρίου να ενισχυθούμε αν χρειαστεί, αλλά νομίζω θα ξεκινήσουμε πολύ ανταγωνιστικά από την αρχή».

Για το γεγονός ότι ο Ηρακλής Λάρισας θα φιλοξενεί την ΑΕΛ στο AEL FC ARENA: «Δε νομίζω ότι η ΑΕΛ μπορεί να έρθει φιλοξενούμενη στο γήπεδό της, το  AEL FC ARENA ανήκει στην ΑΕΛ. Νομίζω και οι δύο ομάδες χωρούν σ’ αυτό το καταπληκτικό γήπεδο. Εμείς το χρησιμοποιούμε από πέρυσι. Θα ήταν κρίμα να μένει έρημο αυτό το στολίδι του θεσσαλικού κάμπου και ένα από τα καλύτερα γήπεδα της Ελλάδας.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις