Γκουγκουλιάς στο goalpost.gr: Γιορτή το φιλικό με Ολυμπιακό Βόλου – “Μέλι” για Θεοδώρου και Γκόλια

Για το φιλικό με τον Ολυμπιακό Βόλου μίλησε στο goalpost.gr ο πρόεδρος του Μαγνησιακού, Κώστας Γκουγκουλιάς. Ο ισχυρός άνδρας της βολιώτικης ομάδας αναφέρθηκε επίσης στο επίπεδο ετοιμότητας της ομάδας του και εξήρε τη συμβολή του προπονητή, Θάνου Θεοδώρου και του Γενικού Αρχηγού, Δημήτρη Γκόλια, για το επίπεδο που βρίσκεται ο Μαγνησιακός.

Αναλυτικά η μίνι συνέντευξη του κ. Γκουγκουλιά στο goalpost.gr:

Για το φιλικό με τον Ολυμπιακό Βόλου:

“Με πρωτοβουλία της διοίκησης του Μαγνησιακού, θα πραγματοποιηθεί το φιλικό με τον Ολυμπιακό Βόλου, με σκοπό να βοηθήσουμε οικονομικά το Ορφανοτροφείο Βόλου και την Φλόγα. Εύχομαι, όσοι φίλαθλοι έρθουν, να ενισχύσουν αυτήν την κίνηση που κάνουν οι δύο ομάδες. Θα είναι μία γιορτή του ποδοσφαίρου, για εμάς, με τα παιδιά των Ακαδημιών παρόντα. Να δούνε από κοντά τους ποδοσφαιριστές μας, οι οποίοι είναι εγνωσμένης αξίας και τον ιστορικό σύλλογο του Ολυμπιακού Βόλου, όπου αγωνίστηκα για μία δεκαετία”.

Για το κλίμα στην ομάδα του Μαγνησιακού:

“Το κλίμα στην ομάδα είναι φανταστικό, όλοι οι ποδοσφαιριστές μας, παλιοί και νέοι, έχουν εξαιρετικό χαρακτήρα, με ήθος, αρχές και ποδοσφαιρική παιδεία. Οι “καινούριοι” επιλέχθηκαν, πρώτα για τον χαρακτήρα τους και μετά για τις ποδοσφαιρικές τους αρετές. Ενσωματώθηκαν πολύ γρήγορα και πραγματικά χαίρομαι και είναι τιμή μου να είναι ποδοσφαιριστές στην ομάδα μας”.

Στάζει “μέλι” για Θεοδώρου και Γκόλια

“Καθοριστικός παράγοντας σε όλο αυτό είναι ο πρωτεργάτης της ομάδας μας, Θάνος Θεοδώρου, για αυτό το υπέροχο αυτό φαινόμενο που συμβαίνει, την τελευταία τριετία, στον οργανισμό μας. Οι εξηγήσεις μας είναι “κεμπάρικες” και οι φιλοσοφίες μας κοινές. Θεωρώ όλες τις επιλογές του αξιόλογες, με πρωταρχικό στόχο, μόνο και μόνο, το καλό του συλλόγου και των αθλητών μας. Νομίζω ότι έχει πολλά να δώσει ακόμα τα προσεχή χρόνια. Παράλληλα, ο γενικός μας αρχηγός, Δημήτρης Γκόλιας, είναι ένας τρομερός επαγγελματίας και ρομαντικός. Δεν υπάρχουν λόγια για εκείνον, είναι ό,τι καλύτερο μπορούσε να επιλέξει ο σύλλογος σε αυτόν τον ρόλο. Εξαιρετικός, με πολύ ζήλο, επαγγελματίας και, πάνω απ’ όλα, Μαγνησιακός. Αυτές οι λέξεις τον χαρακτηρίζουν”.

“Η αναβολή έκανε καλό στην ομάδα μου”

“Όταν ξεκινήσει το πρωτάθλημα θα είμαστε σε μεγάλο βαθμό έτοιμοι, αν όχι στο 100%. Θεωρώ ότι η αναβολή του πρωταθλήματος, μάλλον, έκανε καλό στην ομάδα μου αγωνιστικά, προκειμένου να προετοιμαστούμε καλύτερα. Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, με υγεία κι ένα σωστό κι ανταγωνιστικό πρωτάθλημα”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις