Πειθαρχική δίωξη σε Ιωνικό και Αντέτζο

 

Ο Ιωνικός τιμωρήθηκε από τον αθλητικό δικαστή της Super League με πρόστιμο 8.500 ευρώ και οι αξιωματούχοι του κ. Κουρσάρης. Θ. Τσιριγώτης με απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς και τα αποδυτήρια για 15 ημέρες αλλά ο αναπληρωτής ποδοσφαιρικός Εισαγγελέας Νικόλαος Μαργαρίτης άσκησε Πειθαρχικές Διώξεις στην ομάδα της Νίκαιας και στους δύο παράγοντες της.

Επίσης άσκησε δίωξη στον παίκτη της Λαμίας Αντέτζο που κινδυνεύει με αποκλεισμό δύο αγωνιστικών.

Όλα αυτά, για το πρόσφατο παιχνίδι πρωταθλήματος μεταξύ των δύο ομάδων.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

Από τον Αναπληρωτή Υπεύθυνο Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, κ. Νικόλαο Μαργαρίτη, ασκήθηκαν Πειθαρχικές Διώξεις σε βάρος των παρακάτω.

1.Των αξιωματούχων αγωνιστικού χώρου της ΠΑΕ Ιωνικός, Νικόλαο Κουρσάρη και Θεόδωρο Τσιριγώτη, διότι προέβησαν σε υβριστική συμπεριφορά, καθώς και σε βάρος της ΠΑΕ Ιωνικός (αγώνας μεταξύ των ομάδων Ιωνικός-Λαμία για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League). Οι ως άνω πράξεις προβλέπονται και τιμωρούνται πειθαρχικά από τις διατάξεις των άρθρων 1, 2, 10§§1 περ.β, 5 περ.στ ii, 11§§2, 3, 25 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ.

2.Του ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία 1964, Adejo Daniel (αγώνας μεταξύ των ομάδων Ιωνικός-Λαμία για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League). Η ως άνω πράξη προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικά από τις διατάξεις των άρθρων 1, 2, 10§§1 περ.β, 2περ.α, 5περ.στ ii, 25 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις