Απάντηση Μπέου στην απάντηση της οικογένειας Γιαννακόπουλου

Στη χθεσινή εκπομπή «ΔΙΚΗ» ο Αχιλλέας Μπέος δήλωσε μεταξύ άλλων ότι κατά την προσωπική του κρίση, η οικογένεια Γιαννακόπουλου μεσολάβησε για να γνωριστεί ο Βαγγέλης Μαρινάκης με τον δικαστικό λειτουργό κ. Πούλιο, ο οποίος σημειωτέον ήταν εκείνος που εισηγήθηκε την απαλλαγή του προέδρου του Ολυμπιακού στην υπόθεση «Koriopolis».

Σήμερα η οικογένεια Γιαννακόπουλου με ανακοίνωση που εξέδωσε καταφέρθηκε εναντίον του Αχιλλέα Μπέου, αλλά και του πρόεδρο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός κ. Αλαφούζο, θεωρώντας ότι δημιουργούν πρόβλημα στην μπασκετική ομάδα εν όψει των ευρωπαϊκών της αναμετρήσεων.

Όπως ήταν φυσικό η απάντηση του Αχιλλέα Μπέου ήταν άμεση.

Ο τελών σε αργία Δήμαρχος Βόλου ξεκαθάρισε για μία ακόμη φορά ότι τα όσα δήλωσε στην εκπομπή, αλλά και κατέθεσε ενόρκως αποτελούν κρίσεις του, ενώ τόνισε ότι με τις δηλώσεις του αυτές δεν είχε σκοπό να δημιουργήσει πρόβλημα στο αγωνιστικό κομμάτι της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Αναλυτικά η δήλωση του Αχιλλέα Μπέου έχει ως εξής:

«Αναφορικά με τις δηλώσεις μου στη χθεσινή εκπομπή «ΔΙΚΗ» αλλά και την ένορκη κατάθεση μου, θα ήθελα να ξεκαθαρίσω ότι πρόκειται καθαρά για κρίσεις και απόψεις μου, κάτι που δήλωσα ξεκάθαρα από την πρώτη στιγμή.
Με αυτή μου την κρίση δεν επιδίωξα να έχω καμία εμπλοκή στα εσωτερικά της οικογένειας του Παναθηναϊκού ή να δημιουργήσω πρόβλημα. Σε καμία περίπτωση δε, οι δηλώσεις μου αυτές δεν είχαν σκοπό να επηρεάσουν το αγωνιστικό κομμάτι της ΚΑΕ Παναθηναϊκός εν όψει των ευρωπαϊκών της αναμετρήσεων.
Εύχομαι καλή επιτυχία στην ΚΑΕ Παναθηναϊκούς στους αγώνες της με την Λαμποράλ Κούτσα.
Οσο δε για τις διαδρομές μας και τις σχέσεις μας με δικαστικούς λειτουργούς, καλύτερα να μην αναφερθούμε περαιτέρω γιατί το θέμα αυτό «καίει» και σίγουρα δεν σας συμφέρει.
Υ.Γ. Σε ότι αφορά τις κρίσεις μου οι οποίες δεν είναι καθόλου τυχαίες, απορρέουν σε ένα μεγάλο βαθμό από την παρουσία και την πορεία συγκεκριμένης ομάδας στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις