Βόλος των ρεκόρ και των ανατροπών, 2-1 τον Λεβαδειακό και μόνος δεύτερος (vids)

Σούπερ Βόλος, συνεχίζει τις… υψηλές πτήσεις!

Η ομάδα του Κώστα Μπράτσου επικράτησε 2-1 του Λεβαδειακού, για να πάρει την 4η συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα και να παραμένει στη 2η θέση της βαθμολογίας. Η τέταρτη συνεχόμενη νίκη του Βόλου αποτελεί ρεκόρ για την ομάδα της Μαγνησίας, ενώ να σημειώσουμε πως για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική το συγκρότημα του Κώστα Μπράτσου κερδίζει έχοντας αρχικά μείνει πίσω στο σκορ.

Προηγήθηκαν με φαουλάρα του Μουτίνιο οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι είχαν καλό πρόσωπο αλλά σπατάλησαν αρκετές ευκαιρίες και είδαν τον Βόλο να το γυρίζει με δύο γκολ σε έξι λεπτά από Τσοκάνη (62’) και Ντέλετιτς (68’). Απίστευτη χαμένη φάση στο φινάλε για την ισοφάριση από τους Βοιωτούς, με τον Τσιριγώτη να μην μπορεί να σκοράρει προ κενής εστίας.

Στους 17 βαθμούς πλέον η ομάδα της Μαγνησίας, στους 3 έμεινε ο Λεβαδειακός.

Στο μυαλό του κόουτς

Με 4-2-3-1 παρέταξε τον Βόλο ο Κώστας Μπράτσος. Ο Κλέιμαν στην εστία και οι Αλχο, Σιέλης, Εσκοβάλ, Λούνα στην τετράδα της άμυνας. Οι Τσοκάνης, Μπαριέντος στα χαφ, μπροστά τους οι Μεθκίδα, Φερνάντες, Ντέλετιτς και μοναδικός προωθημένος ο Οζέγκοβιτς.

Με 4-2-3-1 κατέβασε και ο Γιάσμινκο Βέλιτς τον Λεβαδειακό. Ο Μάρκοβιτς στο τέρμα και οι Τσάπρας, Βινίσιους, Παναγιώτου, Λιάγκας στην άμυνα. Μεχία, Νίκας στα χαφ, με τους Βρακάς, Μουτίνιο, Τορό στη μεσοεπιθετική τριάδα. Στην κορυφή της επίθεσης ο Δούμτσιος.
Βόλος-Λεβαδειακός:

Το ματς

Το ματς ήταν αρκετά ισορροπημένο στα πρώτα λεπτά, με τον Λεβαδειακό να είναι εκείνος που απείλησε πρώτος. Ο Μουτίνιο μόλις στο 4’ έκανε εντυπωσιακή προσπάθεια και σουτ, αλλά ο Κλέιμαν έδιωξε τελευταία στιγμή. Στην συνέχεια και οι δυο ομάδες κυκλοφορούσαν την μπάλα, οι φιλοξενούμενοι είχαν κλείσει καλά τους χώρους και δεν άφηναν περιθώρια στους Βολιώτες να δημιουργήσουν.
Στο 25’ ο Λεβαδειακός είχε μια τεράστια ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, όταν ο Τορό από κοντά έκανε την προβολή, αλλά ο Κλέιμαν τελευταία στιγμή του είπε «όχι»! Η σειρά του Βόλου να απειλήσει ήρθε στο 38’ όταν Φερνάντες και Οζέγκοβιτς συνεργάστηκαν ωραία, αλλά ο δεύτερος δεν μπόρεσε σχεδόν από τη μικρή περιοχή να σκοράρει! Ο Δούμτσιος στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους απείλησε από κοντά, αλλά ο Κλέιμαν έδιωξε σε κόρνερ. Κάπως έτσι οι ομάδες ξεκίνησαν το δεύτερο ημίχρονο, ακριβώς όπως άρχισε το ματς (0-0).

Νίκη με ανατροπή για τον Βόλο μέσα σε ένα τετράλεπτο

Ο Βόλος μπήκε πιο επιθετικά με την έναρξη του δευτέρου μέρους και μάλιστα στο 49′ πήγε να προηγηθεί όταν ο Άλχο έβγαλε μια γλυκιά σέντρα και ο Τσάπρας παραλίγο να βάλει αυτογκόλ καθώς το διώξιμό του πέρασε πάνω από το οριζόντιο του Μάρκοβιτς.

Οι Βοιωτοί, ωστόσο, στην τρίτη τους μεγάλη στιγμή στο ματς κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα. Ο Νίκας με ωραία κάθετη κίνηση κέρδισε το φάουλ από τον Εσκοβάλ σε πολύ καλή θέση και ο Μουτίνιο με μια τρομερή εκτέλεση με το δεξί, έστειλε την μπάλα στο παραθυράκι του Κλέιμαν για το 0-1 στο 53′. Δύο λεπτά αργότερα πάντως οι κυανέρυθροι θα μπορούσαν να απαντήσουν άμεσα, όμως ο Μάρκοβιτς σταμάτησε με τα πόδια το σουτ του Μεσκίδα.

Οι γηπεδούχοι άρχισαν να πιέζουν έντονα και με τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα πλησίασαν ξανά την ισοφάριση, αλλά η εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Φερνάντες πέρασε ελάχιστα δίπλα από το κάθετο. Στο 63′ ωστόσο η πίεση απέδωσε καρπούς με τον Βόλο να ισοφαρίζει σε 1-1. Μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Τσοκάνης με διπλή προσπάθεια με σουτ βρήκε δίχτυα φέροντας στο ματς στα ίσια και σκοράροντας για δεύτερο σερί παιχνίδι μετά τα δύο γκολ που είχε σημειώσει την περασμένη αγωνιστική με τον Παναιτωλικό.

Η πίεση του Βόλου έφερε τελικά και την ανατροπή μέσα σε τέσσερα λεπτά. Στο 67′ ο Μεσκίδα γέμισε, ο Βινίσιους δεν μπόρεσε να απομακρύνει και ο Ντέλετιτς με το αριστερό σημάδεψε τη γωνία του Μάρκοβιτς κάνοντας το 2-1 για τους Βολιώτες, οι οποίοι είχαν πλέον για τα καλά το μομέντουμ. Ο Μπράτσος έριξε στο ματς τον Νοκέρ για το ντεμπούτο του, ενώ από την άλλη πλευρά ο Βέλιτς με την τροπή που πήραν τα πράγματα έβαλε Χάμοντ και Λούα Λούα στο παιχνίδι κυνηγώντας πλέον το σκορ.

 

Και ο Λεβαδειακός θα μπορούσε να είχε πάρει τον βαθμό στο 86′ αλλά ο Τσιριγώτης από κοντά δεν βρήκε δίχτυα με τον Εσκοβάλ να σταματάει το σουτ πάνω στη γραμμή κρατώντας το τρίποντο για τον Βόλο.

Οι συνθέσεις:

Βόλος (Κώστας Μπράτσος): Κλέιμαν, Λούνα, Σιέλης, Εσκοβάλ, Άλχο, Τσοκάνης, Μπαριέντος, Μεσκίδα (69′ Νοκέρ), Πάολο Φερνάντες, Ντέλετιτς (83′ Ματίγια), Οζέγκοβιτς (76′ Κούτσιας)

Λεβαδειακός (Γιάσμινκο Βέλιτς): Μάρκοβιτς, Παναγιώτου (74′ Λούα Λούα), Βινίσιους, Λιάγκας, Τσάπρας, Μεχία, Νίκας, Μουτίνιο, Τορό (74′ Χάμοντ), Βρακάς (46′ Μπαχανάκ), Δούμτσιος (62′ Τσιριγώτης)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις