Η Ακαδημία πάλης “Ολυμπιονίκης” Β. στο Πανελλήνιο Παμπαίδων στις Σέρρες

Το προσεχές Σαββατοκύριακο (15-16/4) στην πόλη των Σερρών, θα διεξαχθεί το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πάλης, στις κατηγορίας Παμπαίδων Α’ (2001/2) και Παμπαίδων Β’ (2003/4).
Στους αγώνες θα συμμετέχει και η Ακαδημία Πάλης “Ολυμπιονίκης” Βόλου, ένας νεοσύστατος Σύλλογος που ιδρύθηκε το 2014…

Στη διοργάνωση που θα αγωνιστούν αθλητές τόσο της Ελληνορωμαΐκής, όσο και της Ελευθέρας Πάλη, αναμένεται να συμμετέχουν περί τους 240 αγωνιζόμενους από 45 συλλόγους όλης της χώρας.
Γα τον “Ολυμπιονίκη” Βόλου θα αγωνιστούν στην Ελευθέρα Πάλη τρεις αθλητές που έχουν περάσει τα όρια συμμετοχής στην προκριματική φάση, που έγινε προ ενός μηνός στο Σχηματάρι.
Πρόκειται για τους Ελπίδη Στέφανο (Παμπαίδες Α’- 73 κιλά), Καρνάβα Βασίλη (Παμπαίδες Α΄- 53 κιλά) και Ντίνα Μάριο (Παμπαίδες Β’- 73 κιλά).
Πρωταρχικός σκοπός για τους αθλητές που κάνουν τα πρώτα τους αγωνιστικά βήματα, είναι η συλλογή εμπειριών. Ωστόσο, με δεδομένη την πολύ καλή προετοιμασία που έχει γίνει ως τώρα, οι αθλητές θα διεκδικήσουν το καλύτερο κατά τη διάρκεια των αγώνων.
Η αποστολή θα αναχωρήσει για τις Σέρρες την προσεχή Παρασκευή (15/4) και τους αθλητές θα συνοδεύουν οι προπονητές Γαβρινιώτης Ιωάννης και Καρνάβας Κωνσταντίνος, καθώς και ο Πρόεδρος της Ακαδημίας κ. Χατζηργυρίου Χρήστος και το μέλος του Δ.Σ. κ. Κουτσογιάννης Κωνσταντίνος.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις