Με Μαγνησιακό το δέκατο φιλικό του Ολυμπιακού Βόλου (16/10, 4 μ.μ.)

Τον Μαγνησιακό θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός Βόλου, σήμερα στις 4 μ.μ., σε ακόμη μία φιλική αναμέτρηση στο πλαίσιο της προετοιμασίας των δύο ομάδων ενόψει των επίσημων υποχρεώσεών τους. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του Μαγνησιακού και έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα δοθούν στη Φλόγα και το Ορφανοτροφείο Βόλου

Αυτό θα είναι το δέκατο φιλικό των ερυθρόλευκων, μετρώντας μέχρι τώρα έξι νίκες και τρεις ισοπαλίες. Για την ομάδα του Θάνου Θεοδώρου θα είναι το έβδομο ματς προετοιμασίας, έχοντας μέχρι τώρα απολογισμό, τέσσερις νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα.

Για το φιλικό παιχνίδι ο Μαγνησιακός εξέδωσε την εξής ανακοίνωση:

«Με πρωτοβουλία της Διοίκησης του Συλλόγου μας, διοργανώνεται φιλικός αγώνας της ομάδας μας με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Ο αγώνας, που έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα, θα διεξαχθεί την Κυριακή 16/10 (σ.σ. σήμερα) και ώρα 16:00 στο γήπεδο του Μαγνησιακού.

Τα έσοδα του θα δοθούν για την ενίσχυση του Συλλόγου γονέων παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια «Φλόγα» και του Ορφανοτροφείου Βόλου.

Τιμή εισιτηρίου δεν θα οριστεί και όσοι τιμήσουν με την παρουσία τους τον αγώνα, μπορούν να δώσουν ό,τι επιθυμούν, για τον ιερό αυτό σκοπό.

Καλούμε τους συμπολίτες μας να στηρίξουν την προσπάθεια αυτή, αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι βρίσκονται δίπλα στους συνανθρώπους μας, που δοκιμάζονται».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις