Φιλική νίκη με Δόξα Δράμας για τον Ηρακλή – “Πάγωσαν” με Χρουσιέλ

Φιλική νίκη για την ομάδα του Ηρακλή που επικράτησε με 2-1 στο Καυτανζόγλειο (κεκλεισμένων των θυρών) της Δόξας Δράμας.

Ο Τόμας στο 7’ πέτυχε το 1-0, μετά από σουτ του Άλεξιτς η μπάλα κατέληξε πάνω του και με κοντινό πλασέ πέτυχε το γκολ

Στο 17’ ο Χρουσιέλ τραυματίστηκε σε σύγκρουση με αντίπαλο ποδοσφαιριστή και χρειάστηκε να διακομιστεί στο Παπαγεωργίου για περαιτέρω εξετάσεις, καθώς ο αγώνας διακόπηκε για πέντε λεπτά προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και στην συνέχεια διακομίστηκε στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου.

Στο 50’ οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι,καθώς η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Νταμιάν Σίλβα και ο Βάντερσον νίκησε τον Παλαβράκη πετυχαίνοντας το 1-1.

Στο 64’ ο Γιουμπιτάνα υποδέχτηκε την μπάλα στην μικρή περιοχή και με γυριστό σουτ σημείωσε το 2-1.

Μεγάλη ευκαιρία είχε ο Κουντουριώτης στο 72’ που δέχτηκε κάθετη πάσα από τον Γιουμπιτάνα, βρέθηκε σε θέση βολή και κρέμασε τον Καραδαή όμως η μπάλα κατέληξε άουτ. Ο Πατράλης θα μπορούσε να σκοράρει στο 82’ όταν την κεφαλιά του την έδιωξε σε κόρνερ ο Καραδαής.

ΗΡΑΚΛΗΣ( Κώστας Γεωργιάδης):Βελλίδης(46’ Παλαβράκης), Πανάγου (80’ Μπαλικτσής), Βιτλής (46’ Σενγκιέρκης), Κωστούλας, Χρουσιέλ (20’ Σιούτας), Δορής(46’ Πατράλης), Μ.Παπαστεριανός (46’ Νταμιάν Σίλβα), Τότσκα (46’ Κραγιόπουλος), Άλεξιτς (46’ Γιουμπιτάνα),Τόμας (80’ Χειρίτραντας), Μανουσάκης (46’ Κουντουριώτης)

Δόξα Δράμας (Κυριάκος Κετσιεμενίδης):Καράδαης, Θεοδοσιάδης(46’ Βάντερσον), Κυριακίδης(61’ Ιορδανίδης ), Φραγκούλης, Μκρτσιάν, Τζελίδης (71’ Περδίσης), Μπλιός, Πιστόλης (80’ Οικονομίδης), Πιρές, Κόντος (67’ Χατζηκυριάκου), Παπαδόπουλος Θοδ (83’ Ρούτσης)

mikriliga.com

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις