«Κανένας δεν μπορεί να με σταματήσει»

Συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό του Ηρακλείου ΚΡΗΤΗ TV, παραχώρησε ο Γιώργος Βρέντζος ,ο οποίος αναφέρθηκε τόσο στο κακό που έκανε η σχέση του με τον Ολυμπιακό, όσο και για το πως αντιμετωπίζει τον αδερφό του Γιάννη ο οποίος είναι διευθύνων σύμβουλος των Πειραιωτών.

Αναλυτικά η συνέντευξη του στο ΚΡΗΤΗ TV:

Για την εξωδιοικητική παρουσία του στην ΠΑΕ Εργοτέλης, σε σχέση με τον Ολυμπιακό, είπε με καθαρά λόγια: «Χάσαμε το ηθικό πλεονέκτημα! Μας βοήθησαν, αλλά σε καμία περίπτωση δεν υπήρξε οτιδήποτε μεμπτό. Αν κάποιος ισχυρισθεί, πως ο Εργοτέλης ήταν όπως έλεγαν παράρτημα, ας απαντήσει και στο ερώτημα, γιατί έπεσε ο Εργοτέλης και δεν μπόρεσε να κρατηθεί στην μεγάλη κατηγορία».

Για τον αδελφό του και την παρότρυνση να μην ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο: «Ο αδελφός μου ο Γιάννης, δεν ήθελε ποτέ και λόγω της ιδιότητας του με τον Ολυμπιακό, να αναμιχθώ με το ποδόσφαιρο και ήταν αρνητικός και στο διάστημα που έσπευσα να βοηθήσω την ΠΑΕ Εργοτέλης. Το ίδιο μου είπε και τώρα. Τον καταλαβαίνω, γιατί ο αδελφός μου είναι επαγγελματίας, είναι η δουλειά αυτή στην ΠΑΕ Ολυμπιακός και εγώ ότι κάνω, το κάνω από χόμπι. Είναι άλλη η επαγγελματική μου δραστηριότητα. Έτσι κι αλλιώς στα ποδοσφαιρικά δεν τα πηγαίναμε ποτέ καλά, από μικρά παιδιά. Εκείνος είναι Ολυμπιακός κι εγώ Εργοτελίτης και μετά ΑΕΚ».

Για τη στάση του πατέρα του Μανόλη που έχει βαθύτατη επίγνωση των ποδοσφαιρικών πραγμάτων: «Όπως ο αδελφός, έτσι και ο πατέρας μου με παροτρύνουν να βοηθάω μεν από μακριά, αλλά να μην αναλάβω την ηγεσία του Εργοτέλη, για όλους τους ευνόητους λόγους, αλλά κανένας δεν μπορεί να με σταματήσει».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις