Άτυχος ο Αντώνης Σαρρής: Δυστυχώς ο χιαστός μου ξαναχτύπησε την “πόρτα”

Με δήλωσή του ο Αντώνης Σαρρής γνωστοποίησε πως ο φόβος όλων των ποδοσφαιριστών, ονόματι “χιαστός”, του ξαναχτύπησε την “πόρτα”. Ο έμπειρος επιθετικός του Αστέρα Ριζομύλου, φανερά απογοητευμένος αλλά και αποφασισμένος να βγει πιο δυνατός από αυτή την περιπέτεια, ευχαριστεί τους ανθρώπους που στέκονται δίπλα του και εύχεται υγεία σε όλους τους αθλητές.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

“Δυστυχώς για ακόμα μια φορά ο φόβος όλων των ποδοσφαιριστών, πλέον εν ονόματι “ΧΙΑΣΤΟΣ”, μου ξαναχτύπησε την πόρτα!!!

Άλλη μια χρονιά με φιλοδοξίες για εμένα με τις οποίες θυσίες δικές μου ή της οικογένειας μου πάνε χαμένες!!! Ελπίζω να ξανασηκωθώ γερός και δυνατός από αυτό ξανά (έχω πολλούς ανθρώπους που στέκονται δίπλα μου)

🙏❤⚽️Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΡΙΖΟΜΥΛΟΥ 1954 είναι μια από αυτές με όλα τα παιδιά που την απαρτίζουν από τον πρόεδρο Sideris Gkougkoudis μέχρι κ το τελευταίο στέλεχος τους !!!Εύχομαι λοιπόν σε όλα τα τυχερά παιδιά που θα ξεκινήσουν τις ποδοσφαιρικες τους υποχρεώσεις για φέτος…ΥΓΕΊΑ, ΥΓΕΙΑ,ΥΓΕΙΑ  ,και οι πιο νέοι να αγαπάτε αυτό που κάνετε και να σέβεστε ένα τικ περισσότερο όλους αυτούς τους ανθρώπους που τρέχουν αυτές τις ομάδες ώστε να μας παρέχουν τα βασικά τα οποία θέλει ο κάθε ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής!!!

ΚΑΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ⚽️🔜🔜🔜

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις