Μπουργάνης: “Να αλλάξουμε κατηγορία και ν’ ανέβει το πρεστίζ της Νίκης”

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο πρώην τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ Β, Νίκος Μπουργάνης, και μίλησε για το φιλικό της ομάδας του, της Νίκης Βόλου, με τους «ασπρόμαυρους», για τους πρώην συμπαίκτες του, αποκάλυψε τη συνομιλία που είχε με τον πρώην προπονητή του, Πάμπλο Γκαρσία, ενώ ευχήθηκε στην ανδρική ομάδα του να κερδίσει τον Ολυμπιακό στο σημερινό ντέρμπι.

Για το φιλικό της Νίκης Βόλου κόντρα στον ΠΑΟΚ Β’: «Ηταν ένα ιδιαίτερο συναίσθημα, είδα ανθρώπους που μέχρι πριν λίγους μήνες συνεργαζόμουν. Οι στόχοι της ομάδας είναι ξεκάθαροι από την διοίκηση και τον προπονητή της Νίκης. Υπήρξε μια ήττα στο Κύπελλο και την προσπερνάμε, να αλλάξει κατηγορία η ομάδα για να ανέβει και το πρεστίζ της. Πιστεύω πως με την καθημερινή δουλειά που κάναμε θα είμαστε έτοιμοι. Και εγώ είμαι πανέτοιμος για να βοηθήσω την ομάδα μου».

Για το γκολ που δέχθηκε από τον ΠΑΟΚ Β’: «Δεν κοιτάω πως είναι παλιοί μου συμπαίκτες, αλλά να μην δεχθώ εγώ γκολ. Χάρηκα που πηγαίνουν καλά τα παιδιά, ο Χατζηστραβός πηγαίνει καλά όπως και ο Ουεντραόγκο. Μίλησα με τον Γκαρσία μετά το ματς, μου είπε να είμαι συγκεντρωμένος και τα πάντα είναι μπροστά μου».

Για το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ: «Παρακολουθώ τα παιχνίδια της Σούπερ Λιγκ 1, οπότε θα το δω το ντέρμπι. Κοιτούσα πάντα τους τερματοφύλακες και πέρυσι. Ο Κοτάρσκι τα καταφέρνει πολύ καλά με την μπάλα στα πόδια ενώ έχει και πολύ καλές αντιδράσεις κάτω από την εστία. Μέχρι στιγμής τα πηγαίνει καλά ο Κλέιμαν στον Βόλο, ενώ μου αρέσει και ο Χουτεσιώτης. Μου αρέσει και εμένα να συμμετέχω στο παιχνίδι με τα πόδια. Από το εξωτερικό μου αρέσει ο Αλισον. Εύχομαι στον ΠΑΟΚ να πάρει το διπλό σήμερα και να κάνει μια καινούρια αρχή».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις