Αγροτικός Αστέρας: Παρελθόν όλοι οι παίκτες!

Κανένας δεν έχει παραμείνει στο ρόστερ του Αγροτικού Αστέρα, μετά τη μη συμμετοχή στη Σούπερ Λιγκ 2 και την αποχώρηση του προπονητή Κώστα Βελιτζέλου και κυρίως του χρηματοδότη, Χρόνη Παπαβραμίδη.

Άπαντες έχουν πάρει τα δελτία τους και ήδη αρκετοί συμφώνησαν με άλλες ομάδες (Κρίτων Νικολαϊδης στον Κεραυνό Αγγελοχωρίου, στον ΠΑΟ Ρουφ οι Σμίλτος και Ζαφειράκης που θα ήταν στο ρόστερ σε περίπτωση SL2, όπως και άλλοι που ήταν σε παρόμοιο καθεστώς, προφορικής συμφωνίας και αναμονής για την κατηγορία), ενώ οι υπόλοιποι συζητούν με συλλόγους.

Συγκεκριμένα, ελεύθεροι κυκλοφορούν οι Στέργιος Φαρμάκης, Δημήτρης Γκιουλμετάρογλου (τερματοφύλακες), Θωμάς Γραικός, Νίκος Κουρέλλας, Αλέξανδρος Μαυρομιχάλης, Αντώνης Σαπουντζής, Γιάννης Βοσκόπουλος , Θανάσης Ζουλούμης (αμυντικοί), Νίκος Καθάριος, Παύλος Καθάριος, Χάρης Ψάλτης, Στάθης Σαρβανίδης, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, Αλέξανδρος Πορτοκαλάς, Αδάμ Κούφας (μέσοι), Σάκης Κανούλας, Γιώργος Κάκκο, Γιώργος Αποστολίδης (επιθετικοί).

Μάλλον δεν περιμένει κανείς τις όποιες εξελίξεις. Τη Δευτέρα πάντως, η ομάδα του Ευόσμου δήλωσε συμμετοχή στη Γ΄ Εθνική όπως αναμενόταν, τη μέρα λήξης της σχετικής διορίας και μένει να διαφανεί αν θα υπάρξει αντίκρισμα και “κατέβει” η ομάδα, σε περίπτωση που προκύψουν θετικές εξελίξεις στα διοικητικά, αρχής γενομένης από την κρίσιμη γενική συνέλευση της Πέμπτης.

soccerpractor.blogspot.com

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις