Καλλιπολίτης στο goalpost.gr: «Δύο οι λόγοι της παραίτησής μου – Στηρίξτε τις διοικήσεις»

Ο Χρήστος Καλλιπολίτης παραιτήθηκε από την προεδρία της Δ.Ε. του τμήματος μπάσκετ της Νίκης Βόλου. Μέσω του goalpost.gr, εξηγεί τους λόγους της απόφασής του και στέλνει ξεκάθαρο μήνυμα συσπείρωσης στους φιλάθλους των κυανόλευκων.

Αναλυτικά: «Παραιτήθηκα για δύο λόγους. Ο πρώτος είναι ο περιορισμένος χρόνος μου. Η θέση μου στη Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος μπάσκετ είχε πολλές ευθύνες και πίεση, δε θα μπορούσα να αποδώσω με τον τρόπο που θα ήθελα, λόγω του φόρτου εργασίας μου. Ήθελα να “αποφορτιστώ” μέσα από την ενασχόλησή μου με το τμήμα κι έγινε το αντίστροφο.

Ο δεύτερος είναι οι συνεχείς αντιπαραθέσεις και αποχωρήσεις που υπήρξαν στα ενδότερα της ομάδας, το τελευταίο χρονικό διάστημα. Πάντα επιθυμώ να δίνω το καλύτερο δυνατό για τη Νίκη Βόλου και οι αντιπαραθέσεις με στεναχωρούν.

Θέλω να πω στον κόσμο να μείνουμε όλοι ενωμένοι και να βοηθήσουμε την ομάδα μας στο μπάσκετ, αλλά και σε όλα τα αθλήματα. Και στο ποδόσφαιρο βλέπω έντονη κριτική. Στόχος των φιλάθλων της Νίκης θα πρέπει να είναι, αρχικά, να προστατευτεί η διοίκηση και μετά να στοχεύουμε την επιστροφή μας στην Α’ Εθνική. Πρέπει να είμαστε κοντά στους ανθρώπους που προσπαθούν για την ομάδα μας».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις