Κοψιαλής: “Ξυπνήσαμε” στο δεύτερο ημίχρονο

Τη δική του ερμηνεία, σχετικά με την δεύτερη ήττα της Αγριάς στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής έδωσε, μέσω του goalpost.gr, ο αρχηγός της Αγριάς, Γιώργος Κοψιαλής.

Αναλυτικά:

“Οι 50 πόντοι που δεχτήκαμε στο πρώτο ημίχρονο, σε συνδυασμό με τον τραυματισμό του Καραμήτσου στη δεύτερη περίοδο, ήταν οι λόγοι που ηττηθήκαμε. Στο δεύτερο ημίχρονο, ήμασταν πολύ καλοί. Η διαιτησία, επίσης, δεν ήταν τόσο καλή, θα έλεγα, αντιθέτως, πως ήταν κακή.

Σε γενικές γραμμές, είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικό το γεγονός πως βγάλαμε αντίδραση στο δεύτερο μισό του παιχνιδιού. Καταφέραμε να παίξουμε καλύτερη άμυνα, να ρίξουμε στο σκορ τον αντίπαλο, δεχτήκαμε μόλις 30 πόντους στα δύο τελευταία δεκάλεπτα. Αν είχαμε καταφέρει να “ξυπνήσουμε” νωρίτερα στο ματς και να παίξουμε καλύτερη άμυνα από το πρώτο μέρος, ίσως η πορεία της αναμέτρησης να ήταν διαφορετική

Με την εμφάνισή μας στο δεύτερο ημίχρονο, κρατάμε και την παρουσία του κόσμου μας στο γήπεδο. Ύστερα από δύο χρόνια κορωνοϊού, ήταν η πρώτη φορά που το γήπεδό μας είχε τόσο κόσμο. Τους ευχαριστούμε πολύ κι αναμένουμε και στους επόμενους εντός έδρας αγώνες μας, να πράξουν το ίδιο, να μας στηρίξουν”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις