Ολυμπιακός Βόλου: Με πίστη στο πλάνο Θεοδοσιάδη

Σε “φουλ” ρυθμούς και με την καλύτερη ψυχολογική διάθεση συνεχίζει την προετοιμασία του ο Ολυμπιακός Βόλου, ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Οι ερυθρόλευκοι, ύστερα από τις συνεχόμενες θετικότατες εμφανίσεις τους στα προηγούμενα φιλικά προετοιμασίας, “μοντάρονται” με περισσότερη διάθεση κι όρεξη, γεγονός που είναι εμφανές και στον τρόπο που αγωνίζονται στα πρώτα ανεπίσημα παιχνίδια, αλλά και στις καθημερινές προπονήσεις.

Άπαντες έχουν πίστη στο πλάνο του Σάκη Θεοδοσιάδη και το πρόβλημα του γκολ, το οποίο είχε εμφανιστεί σε κάποια φιλικά, φαίνεται πως έχει ξεχαστεί προ πολλού. Η όποια μικρή ενίσχυση, βέβαια, θα ήταν καλοδεχούμενη στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο, αλλά, σε γενικές γραμμές, άπαντες στον Ολυμπιακό έχουν τη βαθιά πεποίθηση πως, και με το υπάρχον ρόστερ, η αγωνιστική χρονιά θα κυλήσει πολύ καλά.

Χθες, Δευτέρα (17/10), ο Ολυμπιακός προπονήθηκε κανονικά, με τους παίκτες που αγωνίστηκαν περισσότερο στο φιλικό με τον Μαγνησιακό να πραγματοποιηθούν χαλάρωμα, ενώ σήμερα ο κ. Θεοδοσιάδης έδωσε ρεπό στους ποδοσφαιριστές του.

Η γενική φιλοσοφία του τεχνικού τιμ έχει ήδη “περάσει” στους ποδοσφαιριστές, με άπαντες στο ερυθρόλευκο αγωνιστικό τμήμα να επικεντρώνονται, πλέον, σε κάποιες τελευταίες “πινελιές”, στο τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας τους, πριν την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις