Σπάνος: «Μέσα στο γήπεδο φαίνεται ποιοι μπορούν και ποιοι όχι»

Αποκλεισμός, αλλά και μεγάλη απογοήτευση κυρίως λόγω της εικόνας στον Ιωνικό μετά το 4-0 από τον Βόλο.

Ο Δημήτρης Σπανός δεν έκρυψε τον προβληματισμό του για την παρουσία της ομάδας του, τονίζοντας ότι περίμενε καλύτερη εικόνα παρά τις αλλαγές στη σύνθεση.

«Ήρθαμε να παλέψουμε ένα παιχνίδι το οποίο δεν παλέψαμε. Υπάρχει μία στεναχώρια όταν δέχεσαι τέσσερα γκολ δεν αξίζει στην ιστορία του Ιωνικού και στην ικανότητα που έχει η ομάδα», τόνισε ο έμπειρος τεχνικός μέσω της Cosmote TV.

Αναλυτικά μίλησε για:

-το αν περίμενε καλύτερη εικόνα από την ομάδα του: «Βέβαια περίμενα καλύτερη εικόνα. Ναι μεν ήταν μια πειραματική ενδεκάδα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έπρεπε να δεχτούμε τέσσερα γκολ και θα μπορούσαμε να έχουμε δεχτεί περισσότερα. Κοιτάξτε, τα πράγματα είναι απλά. Μέσα στο γήπεδο δείχνουν ποιοι μπορούν και ποιοι δεν μπορούν. Έχουμε δει την πραγματικότητα. Ξέρουμε τι μας συμβαίνει και πρέπει να το διορθώσουμε. Το να παίζει κάποιος και να μην προσπαθεί νομίζω ότι είναι το βασικότερο σημείο στο σημερινό ματς».

– το εάν μπορεί να επηρεάσει ψυχολογικά την ομάδα του η ήττα: «Δεν θα μας επηρεάσει. Ξέραμε πώς ήρθαμε να παίξουμε. Ήρθαμε να παλέψουμε ένα παιχνίδι το οποίο δεν παλέψαμε. Υπάρχει μία στεναχώρια όταν δέχεσαι τέσσερα γκολ δεν αξίζει στην ιστορία του Ιωνικού και στην ικανότητα που έχει η ομάδα».

– την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ και αν έχει χαρακτήρα τελικού: «Δεν είναι πρόωρος τελικός, είναι ο τελικός. Επιβάλλεται να κερδίσουμε τον ΠΑΣ Γιάννινα. Αν θέλουμε να μιλάμε για την κατηγορία πρέπει να κερδίσουμε».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις