Η ΕΠΟ ικανοποιεί το αίτημα του ΠΑΟΚ και στέλνει στην UEFA το video με τη φάση του ακυρωθέντος πέναλτι

Η ΕΠΟ εξέδωσε ανακοίνωση και τονίζει ότι θα αποστείλει στην UEFA και στις αντίστοιχες ομοσπονδίες το video με τη φάση του ακυρωθέντος πέναλτι του ΠΑΟΚ, ικανοποιώντας σχετικό αίτημα του Δικεφάλου.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έστειλε επιστολή στην ΕΠΟ και ζήτησε να αποσταλεί στην UEFA και στις ομοσπονδίες Λετονίας (Τρεϊμάνις, διαιτητής αγώνα) και Πορτογαλίας (Ζοάο Πινέιρο, VAR) το video με τη φάση του ακυρωθέντος πέναλτι του Δικεφάλου στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο γήπεδο “Γεώργιος Καραϊσκάκης”.

Η Ομοσπονδία εξέδωσε ανακοίνωση και τόνισε ότι θα ικανοποιηθεί το αίτημα, όπως άλλωστε είχε γνωστοποιήσει από τις 26 Ιουλίου ότι θα πράττει σε αντίστοιχες περιπτώσεις που κρίνονται ως σοβαρές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η ΕΠΟ και η ΚΕΔ αναφέρουν στην από 26/7/2022 ανακοίνωσή τους ότι οποιεσδήποτε διαιτητικές αποφάσεις ξένων διαιτητών (εφόσον κρίνονται ως σοβαρές) θα αποστέλλονται μέσω βίντεο στις αντίστοιχες ομοσπονδίες και στην UEFA.

Λάβαμε επιστολή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με την οποία ζητούν την αποστολή σχετικού βίντεο που αφορά στην ακύρωση κατακυρωθέντος πέναλτι, μετά την ανασκόπηση μέσω VAR, υπέρ της ομάδας τους στον πρόσφατο αγώνα μεταξύ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και ΠΑΟΚ.

Το αίτημα αυτό θα ικανοποιηθεί με την αποστολή του βίντεο προς τις ομοσπονδίες της Πορτογαλίας και της Λετονίας και την Επιτροπή Διαιτησίας της UEFA”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις