Θεοδοσιάδης: Να κρατήσουμε τη συνοχή και την καλή ψυχολογία

Ικανοποιημένος δηλώνει ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου, Σάκης Θεοδοσιάδης, από την εικόνα που παρουσιάζουν οι ποδοσφαιριστές στα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας, με την εξέλιξή τους να είναι μεγάλη στο διάστημα των δυόμιση μηνών προετοιμασίας.

«Μέσα από τη διαδικασία των φιλικών παιχνιδιών, τα οποία αντιμετωπίζουμε ως παιχνίδια κανονικού πρωταθλήματος, βλέπουμε ότι υπάρχει εξέλιξη, τόσο στο αμυντικό, όσο και στο επιθετικό κομμάτι. Το πιο σημαντικό για μας είναι να κρατήσουμε την πειθαρχία και τη συνοχή και να προσπαθήσουμε να δουλέψουμε ακόμα περισσότερο πάνω στα πλεονεκτήματα που έχουμε ως ομάδα. Παράλληλα, να εκμηδενίσουμε τα όποια μειονεκτήματα έχουμε κι όταν θα έρθει η ώρα, θα είμαστε έτοιμοι για την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος», τόνισε ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» και συνέχισε:

«Προσπαθούμε μέσα από την καθημερινότητα να κρατήσουμε τη συνοχή μας, την καλή ψυχολογία και δεν μας καταβάλλει η εσωστρέφεια και η μεμψιμοιρία. Ο χρόνος που μας δίνετε είναι να δουλεύουμε πάνω στα πλεονεκτήματα, να βρίσκουμε αυτοματισμούς, συνοχή και στις δύο λειτουργίες της ομάδας και στο επιθετικό και στο αμυντικό κομμάτι. Από κει και πέρα βλέπουμε τα προβλήματα σε κάθε παιχνίδι, να επισημάνουμε στην ανάλυση που κάνουμε μέσα στην εβδομάδα, με σκοπό να τα διορθώσουμε».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις