Ο φετινός Βόλος έχει ποιότητα και βάθος στο ρόστερ του

Για πρώτη φορά φέτος σε επίσημο παιχνίδι του Βόλου (στην αναμέτρηση του Κυπέλλου με τον Ιωνικό) αγωνίστηκαν στο βασικό σχήμα οι Γιώργος Κούτσιας, Αντονί Νοκέρ, Γιούχα Πίρινεν, αλλά και ο τερματοφύλακας Μάτιτς Κότνικ, ο οποίος επανήλθε δυναμικά από τον περσινό τραυματισμό του, που τον κράτησε πολλούς μήνες εκτός δράσης.
Ο Κότνικ είχε αγωνιστεί με τον Βόλο στο φιλικό με την ΑΕΛ στις 24 Σεπτεμβρίου.
Όλων η απόδοση ήταν εξαιρετική, με τον Κούτσια να σημειώνει τα δύο πρώτα γκολ του Βόλου στο ματς, από τα τέσσερα συνολικά, δείχνοντας πως βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση (έφτασε τα τρία φετινά με τον Βόλο με το νικητήριο γκολ που είχε πετύχει στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό για τη Σούπερ Λιγκ).
Ο Νοκέρ, που διαθέτει άψογη τεχνική κατάρτιση, αλλά χρειάζεται παιχνίδια στα πόδια του, ήταν ο δημιουργός του πρώτου τέρματος του Βόλου, ενώ λίγο έλειψε να χριστεί σκόρερ στις καθυστερήσεις, με τον Γάλλο να σουτάρει και την μπάλα να σταματά στο δοκάρι του Ιωνικού.
Ο Πίρινεν ήταν σταθερός στο κέντρο της άμυνας και μαζί με τον Εσκοβάλ είχαν πολύ καλή συνεργασία, ενώ ο Κότνικ είπε τρεις φορές «όχι» στον Νίκο Ιωαννίδη, σε καθοριστικά χρονικά σημεία του παιχνιδιού. Στο ξεκίνημα της αναμέτρησης, όταν το σκορ ήταν 0-0 και στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου, αποτρέποντας τον Ιωνικό να μειώσει το σκορ σε 2-1.

Ο Βόλος έδειξε πως διαθέτει βάθος στο ρόστερ του και παίκτες που μπορούν ερχόμενοι από τον πάγκο ή παίζοντας ως βασικοί, με μικρό χρόνο συμμετοχής, να βοηθήσουν σημαντικά την ομάδα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις